Logo CrazyGames.com
Controller opdaget
Udforsk vores controller-kompatible spil

Assault Bots

Bedømmelse:
8,9
(256.590 stemmer)
Udvikler:
Blayze Games
Udgivet:
oktober 2020
Sidst opdateret:
maj 2024
Teknologi:
HTML5 (Unity WebGL)
Platforme:
Browser (desktop-only), App Store(Android)
Klassificering:

Vi vil gerne høre din feedback. Del dine erfaringer via denne formular for at hjælpe os med at forbedre Assault Bots.

Assault Bots (tidligere Bot Machines) er et fremragende real-time multiplayer køretøjskampspil udviklet af Blayze Games. Vælg mellem en række våben, hop ind på slagmarken og udslet dine modstandere. Blayze games står også bag andre populære spil som Bullet Force, Plated Glory og flere!

Rebranding

Spillet blev omdøbt til Assault Bots den 21. december 2020.

Bot Battles

Kampene i Assault Bots er enormt sjove og enkle at forstå. Du får rig mulighed for at bruge dine strategiske og målrettede evner til at sprænge dine fjender i luften, hvilket hurtigt bliver en vanedannende og sjov oplevelse.

Team Deathmatch

Nu bruger spillet team deathmatch. Arbejd sammen med dine holdkammerater for at eliminere så mange modstandere som muligt inden for tidsgrænsen!

Capture the Flag (legacy mode)

Ud over at ødelægge fjenderne skal du erobre så mange flag som muligt, da dette er det afgørende mål. Du erobrer flagget ved at holde dit køretøj inden for flagets erobringsradius, mens du forsvarer din position mod fjenderne. Her kan du implementere din personlige og holdstrategi for at få en konkurrencefordel!

Tilpasning

Muligheden for at skifte dit våbenarsenal ud er et af de aspekter af Assault Bots, som holder gameplayet friskt. I hvert spil har du to slots til at vælge mellem en række våben, inklusiv en minigun, et maskingevær, en raketkaster, en granatkaster og meget mere. Hvert våben har sine styrker og svagheder.

Du kan også anvende add-ons som helbredsgendannelse og turbo, og tilpasse kroppen og bevægelsen af dit køretøj for at skabe din favorit Assault Bot til kampen.

Udgivelsesdato

Juni 2020.

Udvikler

Blayze Games er udvikleren af Assault Bots. De har også udviklet andre populære onlinespil som Forward Assault.

Platforme

  • Webbrowser
  • Android

Sidst opdateret

06. maj 2024

Reklame
Google Play Logo
Reklame
Reklame
Reklame
Reklame
Reklame