Logo CrazyGames.com
173.492
bedømmelser
8,9
Udviklet af  Blayze Games

Assault Bots (tidligere Bot Machines) er et fremragende realtids-multiplayer-kampspil med køretøjer, som Blayze Games har udviklet. Vælg mellem en række våben, hop ind på slagmarken og udslettelse dine modstandere. Blayze Games laver også Bullet Force, Plated Glory, og flere meget populære spil!

Rebrand

Spillet er blevet rebranded som Assault Bots siden 21. december 2020.

Bot Battles

Køretøjskampene i Assault Bots er enormt sjove. Den enkle mekanik giver dig betydelig plads til at udnytte dine strategiske og målrettede evner til at sprænge dine fjender i luften, hvilket hurtigt bliver en vanedannende og fornøjelig oplevelse.

Team Deathmatch

Spiltilstanden bruger nu team deathmatch. Arbejd sammen med dine holdkammerater for at eliminere så mange modstandere som muligt inden for tidsgrænsen!

Erobre flaget (legacy mode)

Ud over at ødelægge modstanderne skal du også erobre så mange flag som muligt, da dette er det afgørende mål. Du erobrer flag ved at holde dit køretøj inden for flagets erobringsafstand, mens du forsvarer din position mod fjenderne. Det er her, du kan implementere din personlige og holdstrategi for at få en konkurrencemæssig fordel i forhold til den anden side!

Anpas

Et af de aspekter af Assault Bots, der holder gameplayet friskt, er muligheden for at skifte dit våbenarsenal ud. I alle spil har du to slots til rådighed til at vælge mellem en række våben, herunder en minigun, et maskingevær, en RPG, en granatkaster og meget mere. Hvert våben har sine styrker og svagheder.

Du kan også anvende add-ons som health-regen og turbo samt tilpasse dit køretøjs krop og bevægelse for at skabe dine foretrukne Assault Bots til Battle.

Udgivelsesdato

Juni 2020

Udvikler

Blayze Games er udvikleren af Assault Bots. De udvikler flere populære onlinespil som Forward Assault og de spil, der er nævnt øverst i beskrivelsen.

Platforme

  • Webbrowser
  • Android

Sidst opdateret

01. feb. 2023

Reklame
Google Play Logo
Reklame
Reklame
Reklame
Reklame
Reklame