Logo CrazyGames.com
Controller opdaget
Udforsk vores controller-kompatible spil

Blitzspil

Hvad skete der med Flash Games?

Den 31. december 2020 stoppede Adobe med at understøtte Flash Player. Fra den 12. januar 2021 blokerede de alt indhold fra at køre i Flash Player. Der er forskellige årsager til Flashs død. Sikkerhedshuller, langsomme hastigheder og ikke optimeret til mobiler er blot nogle af årsagerne. Der var også nye teknologier, der overgik Flash før dens død, som HTML5.

Som et resultat heraf besluttede Google, at det på et tidspunkt ville stoppe med at indeksere Flash-indhold. Da tidevandet i høj grad vendte sig imod dem, besluttede Adobe, at det var på tide at lægge Flash til hvile.

Hvordan kan jeg spille Flash-spil?

Takket være emuleringssoftware som Ruffle kan du stadig nyde mange af dine yndlings Flash-spil på CrazyGames. Det er også et godt job, da mange Flash-titler betragtes som uerstattelige perler. Ruffle er et program, der fungerer i vores ende, så du behøver ikke at downloade noget for at spille spillene.

Nogle udviklere har sidenhen opdateret deres spil ved hjælp af moderne teknologi som HTML5 og WebGL, så du kan gennemse vores HTML5-spil for at spille disse uden emulering.

Klassiske Flash-spil

Mange Flash-spil blev udgivet helt tilbage i de tidlige 2000'ere gennem kreative fællesskaber som Newgrounds. Disse ikoniske webspil fungerede som en tidlig forløber for den nu blomstrende mobilspilindustri, og mange af dem er stadig populære i dag. Tjek disse spil ud, hvis du er på udkig efter noget nostalgisk sjov:

Som altid kan du gennemse vores fulde Flash-spil samling ovenfor for flere legendariske titler.


Spil den bedste online Blitzspil gratis på CrazyGames, ingen download eller installation påkrævet. 🎮 Spil Papa's Scooperia og mange flere lige nu!
Vis mere