Logo CrazyGames.com
105.379
bedømmelser
8,7
Developed by  LapaMauve
Taming-io er et overlevelsesspil med magiske kæledyr, der kæmper ved din side. Høst ressourcer og lås op for opgraderinger, efterhånden som du bliver ældre. Fremstil genstande, byg en base, og kæmp mod andre spillere og deres kæledyr for at blive den klogeste overlevende.

Hvordan man spiller Taming.io

Håndværk og opgradering

I begyndelsen er det kun dig og dit kæledyr. Du skal hurtigt høste træ fra træer for at begynde at ældes og samle ressourcer til at bygge strukturer. Våben er også vigtige. Hver gang du ældes, får du et udvalg af belønninger, der øger dine evner som overlevende. Disse belønninger kan være alt fra madvarer til at genoprette helbredet til værktøj og våben.

Spild ingen tid med at komme i gang. Begynd at bygge din fæstning, og befæst den med mure og tårne. En af de vigtigste bygninger at låse op for til din base er vindmøllen. Denne struktur genererer automatisk guld til dig.

Tæmme kæledyr

Den unikke vinkel i Taming er kampene mod kæledyr. Du får mulighed for at vælge mellem et udvalg af kæledyr i starten, men du kan også tæmme op til tre vilde dyr. Du skal bare nærme dig et hvilket som helst utæmmet dyr og se, hvad der sker!

Byg et hold

Da Taming er et .io-spil med flere spillere, er der masser af andre spillere, der deler verden med dig. Det er en god idé at blive venner med nogle af dem for at danne et hold. Hvis du gør det alene, vil det være mere udfordrende, da du står over for andre hold og spillere på højere niveau, som vil dominere dig.

Sammenlignende spil

Taming.io ligner andre overlevelsesspil som MooMoo.io. Gennemse vores overlevelsesspil for mere, og se de andre spil fra denne udvikler nedenfor.

Funktioner

  • Udkæmp magiske kampe med andre spillere
  • Tæmme vilde dyr til at kæmpe for dig
  • Saml forskellige ressourcer
  • Byg og befæst din base
  • Lås flere belønninger op, efterhånden som du bliver ældre

Udgivelsesdato

November 2020

Udvikler

LapaMauve har udviklet Taming.io. Denne udvikler har også lavet andre populære overlevelses .io-spil som Starve og Limax.io.

Platform

Webbrowser
Reklame
Reklame
Reklame
Reklame
Reklame
Reklame