Logo CrazyGames.com
Controller opdaget
Udforsk vores controller-kompatible spil

Taming.io

Bedømmelse:
8,7
(195.960 stemmer)
Udvikler:
LapaMauve
Udgivet:
september 2022
Sidst opdateret:
april 2023
Teknologi:
HTML5
Platform:
Browser (desktop, mobile, tablet)
Klassificering:
Wiki-sider:

The improved description:

Taming-io er et .io-overlevelsesspil med magiske kæledyr, der kæmper ved din side. Saml ressourcer og lås op for opgraderinger, mens du ældes. Lav genstande, byg en base og kæmp mod andre spillere og deres kæledyr for at blive den dygtigste overlever.

Sådan spiller du Taming.io

Lav og Opgrader

I begyndelsen er det bare dig og dit kæledyr. Du skal hurtigt høste træ fra træerne for at begynde at ældes og samle ressourcer til at bygge strukturer. Våben er også essentielle. Hver gang du ældes, vil du modtage en række belønninger, der styrker dine evner som overlever. Disse belønninger kan være alt fra madvarer til at genoprette sundhed, til værktøj og våben.

Begynd med det samme. Start med at bygge dit fort og befæst det med mure og tårn. En af de mest vigtige bygninger, du skal låse op for til din base, er vindmøllen. Denne struktur genererer automatisk guld til dig.

Tæm kæledyr

Det særlige ved Taming er de kampe, du kan have med kæledyr. Du kan vælge imellem en række kæledyr i starten, men du kan også tæmme op til tre vilde dyr. Bare gå hen til et udomesticeret dyr og se, hvad der sker!

Byg et hold

Da Taming er et multiplayer .io-spil, er der mange andre spillere, der deler verdenen med dig. Det er en god idé at blive venner med nogle af dem og danne et hold. Det vil være mere udfordrende at klare sig alene, da du står over for andre hold og spillere på højere niveauer, der vil dominere dig.

Lignende spil

Taming.io minder om andre overlevelsesspil som EvoWorld.io og Paper.io 2. Gennemse vores overlevelsesspil for flere og tjek de andre spil fra denne udvikler nedenfor.

Funktioner

  • Kæmp magiske kampe med andre spillere
  • Tæm vilde dyr til at kæmpe for dig
  • Saml forskellige ressourcer
  • Byg og befæst din base
  • Lås op for flere belønninger, mens du ældes

Udgivelsesdato

November 2020

Udvikler

Taming.io er udviklet af LapaMauve.

Platform

Webbrowser (computer og mobil)

Sidst opdateret

24. apr. 2023

Gameplay-video

Reklame
Reklame
Reklame
Reklame
Reklame
Reklame