Logo CrazyGames.com
Controller opdaget
Udforsk vores controller-kompatible spil

Taming.io

Bedømmelse:
8,7
(144.000 stemmer)
Udvikler:
LapaMauve
Udgivet:
september 2022
Sidst opdateret:
april 2023
Teknologi:
HTML5
Platform:
Browser (desktop, mobile, tablet)
Klassificering:
Wiki-sider:

Taming-io er et overlevelsesspil med magiske kæledyr, der kæmper ved din side. Høst ressourcer og lås op for opgraderinger, efterhånden som du bliver ældre. Fremstil genstande, byg en base, og kæmp mod andre spillere og deres kæledyr for at blive den klogeste overlevende.

Sådan spiller du Taming.io

Håndværk og opgradering

I begyndelsen er det kun dig og dit kæledyr. Du skal hurtigt høste træ fra træer for at begynde at ældes og samle ressourcer til at bygge strukturer. Våben er også vigtige. Hver gang du ældes, får du et udvalg af belønninger, der øger dine evner som overlevende. Disse belønninger kan være alt fra madvarer til at genoprette helbredet til værktøj og våben.

Spild ingen tid på at komme i gang. Begynd at bygge din fæstning, og befæst den med mure og tårne. En af de vigtigste bygninger at låse op for din base er vindmøllen. Denne struktur genererer automatisk guld til dig.

Tæmme kæledyr

Den unikke vinkel i Taming er kampene mod kæledyr. Du får mulighed for at vælge mellem et udvalg af kæledyr i starten, men du kan også tæmme op til tre vilde dyr. Du skal bare nærme dig et hvilket som helst utæmmet dyr og se, hvad der sker!

Byg et hold

Da Taming er et .io-spil med flere spillere, deler masser af andre gamere verden med dig. Det er en god idé at blive venner med nogle af dem for at danne et hold. Hvis du gør det alene, bliver det mere udfordrende, da du står over for andre hold og spillere på højere niveau, som vil dominere dig.

Lignende spil

Taming.io ligner andre overlevelsesspil som MooMoo.io. Gennemse vores overlevelsesspil for mere, og tjek de andre spil fra denne udvikler nedenfor.

Funktioner

  • Udkæmp magiske kampe med andre spillere
  • Tæm vilde dyr til at kæmpe for dig
  • Saml forskellige ressourcer
  • Byg og befæst din base
  • Lås op for flere belønninger, efterhånden som du bliver ældre

Udgivelsesdato

November 2020

Udvikler

LapaMauve har udviklet Taming.io.

Platform

Webbrowser (desktop og mobil)

Sidst opdateret

24. apr. 2023

Reklame
Reklame
Reklame
Reklame
Reklame
Reklame