Logo CrazyGames.com
Controller opdaget
Udforsk vores controller-kompatible spil

Stabfish 2

Bedømmelse:
8,4
(90.310 stemmer)
Udvikler:
Zytech AI
Udgivet:
september 2021
Sidst opdateret:
marts 2023
Teknologi:
HTML5
Platform:
Browser (desktop, mobile, tablet)
Klassificering:

Stabfish 2 er efterfølgeren til Stabfish.io, et hajkamps-arena .io-spil. Kæmp mod andre hajer i en online arena, og spid så mange som muligt. Denne anden udgave indeholder nye hajer, evner, bytte og meget mere.

Funktioner

Vælg din haj

Der er tre haj-evolutioner. Du udvikler dig, hver gang du dør. De første 3 typer er blåhaj, stor hvid haj og megaladon. Hver af disse 3 udviklinger kan opgraderes. De opgraderede hajer kommer med bedre evner. Du kan låse dem op ved at nå milepælsresultater.

Kamp i arenaen

Stabfish 2 handler om den hurtige kamp. En fjende kan spidde dig på mindre end et sekund. Bevæg dig hurtigt ved hjælp af dit boost og prøv at fange de større fisk ud med hurtige bevægelser. Når du spidder en fjendtlig haj, sidder de fast til din stødtand, indtil du svømmer ind i en væg. Gør du dette, fjernes de og spilder maden til din genopfyldning.

Låne og lave nyt udstyr

Stabfish IO 2 kommer komplet med et looting- og crafting-system. Byttet kommer i din inventarpose under materialer, blueprints eller dekorationer. Du kan bruge materialerne til at fremstille de genstande, der findes i blueprints, som har forskellige sjældenhedsgrader.

Opret et hajhold

Skab et hold og konkurrer i den timelige 'Armaggedon' begivenhed. Hver time har du chancen for at toppe ranglisten i eventen. Du kan oprette eller slutte dig til et hold når som helst og til alle spil.

Mere spil som dette

Der er mange flere nye og populære IO-spil i kategorien .io. En lignende titel som Stabfish 2 er Hungry Shark Arena fra Ubisoft. Se Hajspil for mere.

Udgivelsesdato

September 2021

Udvikler

Zytech AI har udviklet Stabfish2.io-Multiplayer.

Platform

Webbrowser (desktop og mobil)

Reklame

Flere spil i denne serie

Reklame
Reklame
Reklame
Reklame
Reklame