Logo CrazyGames.com
Controller opdaget
Udforsk vores controller-kompatible spil

Stabfish 2

Bedømmelse:
8,2
(122.545 stemmer)
Udvikler:
Zytech AI
Udgivet:
september 2021
Sidst opdateret:
december 2023
Teknologi:
HTML5
Platform:
Browser (desktop, mobile, tablet)
Klassificering:
Wiki-sider:

Stabfish 2 er efterfølgeren til Stabfish.io, et hajkamparena .io-spil. Kæmp mod andre hajer i en online arena og spidd så mange fjender, som du kan. Denne anden del indeholder nye hajer, evner, bytte og meget mere.

Sådan spiller du

Vælg din haj

Der er tre haj-evolutioner. Du udvikler dig hver gang du dør. De første 3 typer er Blå Haj, Stor Hvid Haj og Megalodon. Hver af disse 3 udviklinger kan opgraderes. De opgraderede hajer kommer med bedre evner. Du kan låse dem op ved at nå milepælspræstationer.

Kæmp i arenaen

Stabfish 2 handler om hurtige kampfærdigheder. En fjende kan spidde dig på mindre end et sekund. Bevæg dig hurtigt ved hjælp af dit boost og prøv at fange de større fisk med din bevægelseshastighed. Når du spidder en fjendtlig haj, sidder de fast på din stødtand, indtil du svømmer ind i en væg. Ved at gøre dette fjerner du dem og får mad fra deres kroppe til at genopfylde dig selv.

Plundr og lav nyt udstyr

Stabfish.IO 2 kommer komplet med et system til plyndring og crafting. Byttet går til din inventartaske under materialer, blueprints eller dekorationer. Du kan bruge materialerne til at lave de genstande, der findes i blueprints, som har forskellige sjældenhedsniveauer.

Opret et hajhold

Dan et hold og konkurrer i den timebaserede 'Armaggedon'-begivenhed. Hver time har du chancen for at toppe leaderboardet i begivenheden. Du kan oprette eller slutte dig til et hold når som helst, til ethvert spil.

Flere spil som dette

Der er mange flere nye og populære IO-spil i .io-kategorien. Et lignende spil som Stabfish 2 er Hungry Shark Arena af Ubisoft. Tjek også andre populære .io-spil med akvatiske temaer som Ducklings og DuckPark.io.

Udgivelsesdato

September 2021

Udvikler

Zytech AI har udviklet Stabfish2.io Multiplayer.

Platform

Webbrowser (desktop og mobil)

Sidst opdateret

22. dec. 2023

Gameplay-video

Reklame

Flere spil i denne serie

Reklame
Reklame
Reklame
Reklame
Reklame