Logo CrazyGames.com
Controller opdaget
Udforsk vores controller-kompatible spil

Poolspil

Hvad er poolspil

Pool er en klassifikation af kø-sportsgrene og kan også kaldes lommebillard. Pool spilles på et bord med seks lommer, hvor kuglerne kan lægges i. Der findes flere poolspil med hver deres specifikke regler.

Hvad er de mest populære poolspil

  • Otte-ball: Det mest almindeligt spillede poolspil i USA. Målet er at gøre krav på en kulør og få alle de fulgt af den sorte 8-bold i lommen.
  • Nine-ball: Et rotationsspil, der kun bruger de første 9 kugler. Spillerne skal have kontakt med den lavest nummererede kugle på bordet, og spillet vindes ved at stikke den 9. kugle i lommen.
  • Three-ball: Et rotationsspil, der kun bruger tre bolde. Alle kugler skal i lommen, og spilleren med det sidste skud vinder.
  • One-Pocket: Et strategisk spil, hvor hver spiller får tildelt en af hjørnelommerne på bordet. Den første spiller, der kan stikke 8 kugler i lommen i sin modstanders hjørnehul, vinder.

Spil den bedste online Poolspil gratis på CrazyGames, ingen download eller installation påkrævet. 🎮 Spil 8 Ball Billiards Classic og mange flere lige nu!
Vis mere