Logo CrazyGames.com
Controller opdaget
Udforsk vores controller-kompatible spil

Word Wipe

Bedømmelse:
7,4
(31.335 stemmer)
Udvikler:
Arkadium
Udgivet:
juli 2019
Sidst opdateret:
juli 2023
Teknologi:
HTML5
Platform:
Browser (desktop, mobile, tablet)
Klassificering:

Word Wipe er et ordsøgningsspil med et nyt twist. Du kan bruge bogstaver fra hele vejen rundt og i alle retninger. Når du kombinerer bogstaverne for at lave et ord, forsvinder bogstaverne fra gitteret. Derved falder placeringen af bogstaverne ovenover, hvilket fører til alle mulige unikke bogstavkombinationer!

Sådan spiller du Word Wipe

Find ord

For at spille Word Wipe skal du søge på brættet efter ord. Vælg bogstaverne i ordet for at fjerne brikkerne. Når brikkerne forsvinder, falder bogstaverne fra oven ind på deres plads. Du kan skabe ord ved hjælp af tilstødende bogstaver i alle retninger, ligesom i spillet Boggle. Ordets mindste længde er tre tegn.

Tidsbegrænsning

Hvert niveau, du spiller i Word Wipe, er tidsbegrænset, så du skal arbejde hurtigt for at nå målet. Med hvert nyt niveau er dit mål at fjerne et højere antal rækker. Når du har fjernet alle linjerne, belønner spillet dig med en bombe, der ødelægger en sektion efter dit valg.

Unique mekanik

Word Wipe er et godt alternativ til den traditionelle ordsøgning, med mere kreative ordkombinationer på grund af de løsere regler. Disse kombinationer varierer afhængigt af, hvilke ord du vælger at fjerne.

Statistik

I slutningen af niveauet får du en score, der viser dit bedste ord, højeste niveau og mere cool statistik fra spillet, så du kan følge dine fremskridt!

Mere ordspil

Hvis du er lidt af en ordnørd, er der masser af flere ordspil at kigge på.

Som Word Wipe er Text Twist 2 en udfordring på tid, hvor du skal finde så mange ord som muligt med de tilgængelige bogstaver. Crossword Connect er også et ordspil, men det er mere afslappet og går ud på at forbinde bogstaverne i en cirkel for at lave forskellige ord.

Platform

Webbrowser (desktop og mobil)

Udgivelsesdato

juli 2023

Udvikler

Arkadium udviklet Word Wipe.

Platform

Web browser (desktop og mobil)

Sidst opdateret

27. sep. 2023

Reklame
Reklame
Reklame
Reklame
Reklame
Reklame