Logo CrazyGames.com
Controller opdaget
Udforsk vores controller-kompatible spil

Ragdoll Archers

Bedømmelse:
9,2
(658.876 stemmer)
Udvikler:
Ericetto
Udgivet:
august 2023
Sidst opdateret:
maj 2024
Teknologi:
HTML5
Platform:
Browser (desktop, mobile, tablet)
Klassificering:

Ragdoll Archers er et bueskydningsspil med stavebuer og pileudstyrede stikmænd med ragdoll-fysik. Affyr pile mod en række modstandere og optjen point til at opgradere dine evner og ammunition. Spil to spillere i PvP mod din ven eller samarbejd med dem om at besejre forskellige fjender!

Sådan spiller du

Stil dine skud omhyggeligt op og affyr dem!

Når du starter med grundlæggende pile og grundlæggende statistik, vil du stå over for forskellige fjender. Nogle fjender er sværere at besejre end andre på grund af rustning, position og andre faktorer. Indimellem vil du støde på en kæmpe fjende. Dette er som et mini-boss niveau, og du vil optjene masser af kranier for at besejre dem.

Overlev så længe som muligt

Dit mål er at overleve så længe som muligt og optjene så mange kranier som muligt. Den bedste måde at overleve i lang tid er ved at ramme æblerne. I løbet af spillet vil du se flyvende æbler. Skyd dine pile gennem æblerne for at genopfylde dit helbred, udholdenhed eller begge dele. Her er, hvordan æblerne virker:

  • Rødt æble = helbred
  • Grønt æble = udholdenhed
  • Gyldent æble = helbred og udholdenhed

Tilpas din ammunition

Der er et stadigt voksende udvalg af pile, som du kan låse op, jo mere du spiller spillet. Det er bedst at fortsætte med at spille og skifte mellem piltyper for at lære, hvilke der er mest magtfulde og passer til din spillestil. Der er alt fra elektriske og giftige pile til balloner og øksepile, og du kan øge antallet af pilepladser for at have flere af dem på én gang.

Brug dine kranier til at opgradere dine evner

Du optjener kranier ved at dræbe fjender, og belønningen afhænger af fjendens styrke. Du kan opgradere dit helbred, udholdenhed, skade og meget mere ved hjælp af denne valuta.

Flere spil som dette

Ragdoll Archers er et af mange spil, der har ragdoll-fysik. Disse spil er ofte sjove at spille på grund af deres absurde fysik. Nogle andre populære valg inkluderer Basket Random og Drunken Duel 2.

Funktioner

  • Nedlæg fjenderne kreativt med forskellige pile
  • Kæmp mod forskellige bosser og snedige modstandere
  • Optjen kranier for at opgradere dine evner
  • Spil to spillere i samarbejde eller PvP

Udgivelsesdato

Maj 2023

Udvikler

Spillet er udviklet af Ericetto.

Platform

Webbrowser (desktop og mobil)

Sidst opdateret

29. maj 2024

Gameplay-video

Reklame
Reklame
Reklame
Reklame
Reklame
Reklame