Logo CrazyGames.com
background

Fodboldsspil

Populære Tags

Fodboldspil har eksisteret i så lang tid, at de har eksisteret før den første spillekonsol. Da de første konsoller kom frem, begyndte vi at se spil som Fifa og Football Manager, som nu er store spilfranchiser.

Nu kan du spille en lang række fodboldspil gratis i din webbrowser. Du kan spille disse spil hjemme fra din computer eller mobilenhed.

Spil i den nyeste liga

Fodboldspil udgives ofte hvert år, fordi tingene ændrer sig ofte i den virkelige sportsverden. Soccer Legends 2021 er et nyt spil i Soccer Legends-serien, som du kan spille solo eller med venner! Du kan også spille med i Euro Cup i Soccer Skills: Euro Cup 2021.

Tag straffespark

Vil du tage straffespark? Der findes en række spil, hvor du kan tage straffespark eller spille som målmand. Kom med på stigen, og arbejd dig opad i Penalty Superstar eller spil som skytte og målmand i Penalty Fever 3D.

Spil i VM

Hvis du bare vil spille fodbold mod nogle af de største hold i verden med fuld kontrol over spillerne, kan du tjekke World Soccer Cup 2018 og Bola Soccer. I disse spil kan du styre dine yndlingslandshold og føre dem til sejr!

Når du har erobret verdensfodbolden, vil du måske trække dig tilbage fra banen og gå over til ledelse. Tjek fodboldmanagementspil som Club Manager 2019.

Populære fodboldspil

I spilverdenen er alt muligt. Nogle af de mest berømte fodboldspil er dem, der har genoplivet genren, som Rocket League. Det mest populære spil i dette afsnit er SocCar, et spil, hvor du styrer bolden med en RC-bil, ligesom Rocket League.

Fodbold er så populær en sport, at den har produceret 100-vis af spil til både fans og gamere. Du kan spille på hold mod andre spillere i hele verden, tage straffespark, genopleve VM og spille som et dyr fra zoologisk have. Du kan endda spille fodbold som en superhelt, hvilket måske ikke er muligt i den virkelige verden.


FAQ

Hvad er de mest populære Fodboldsspil?

 1. Soccer Legends 2021
 2. Penalty Shooters 2
 3. Soccer Skills: Euro Cup 2021
 4. SocCar
 5. Penalty Shootout: Multi League
 6. BumpyBall.io
 7. Soccer Masters: Euro 2020
 8. Soccer Challenge
 9. Foot Chinko: Russia 2018
 10. Foot Chinko

Hvad er de bedste Fodboldsspil at spille på mobiltelefon og tablet?

 1. Soccer Skills: Euro Cup 2021
 2. Street Freekick 3D
 3. Ball Kickers: European Season 2021
 4. Penalty Kick Wiz
 5. Soccer Legends 2021

Hvad er nogle undervurderede Fodboldsspil?

 1. Foosball

Vi har samlet 106 af de bedste gratis online fodboldsspil. Disse spil omfatter browserspil til både din computer og mobile enheder samt apps til dine Android- og iOS-telefoner og -tabletter. De omfatter nye fodboldsspil såsom og top fodboldsspil såsom Soccer Legends 2021, Penalty Shooters 2 og Soccer Skills: Euro Cup 2021.
Vis mere