Logo CrazyGames.com
Controller opdaget
Udforsk vores controller-kompatible spil

Fodboldsspil

Fodboldspil har eksisteret i så lang tid, at de har eksisteret før den første spillekonsol. Da de første konsoller kom frem, begyndte vi at se spil som Fifa og Football Manager, som nu er store spilfranchiser.

Nu kan du spille en lang række fodboldspil gratis i din webbrowser. Du kan spille disse spil hjemme fra din computer eller mobilenhed.

Spil i den nyeste liga

Fodboldspil udgives ofte hvert år, fordi tingene ændrer sig ofte i den virkelige sportsverden. Soccer Legends 2021 er et nyt spil i Soccer Legends-serien, som du kan spille solo eller med venner! Du kan også spille med i Euro Cup i Soccer Skills: Euro Cup 2021.

Tag straffespark

Vil du tage straffespark? Der findes en række spil, hvor du kan tage straffespark eller spille som målmand. Kom med på stigen, og arbejd dig opad i Penalty Superstar eller spil som skytte og målmand i Penalty Fever 3D.

Spil i VM

Hvis du bare vil spille fodbold mod nogle af de største hold i verden med fuld kontrol over spillerne, kan du tjekke World Soccer Cup 2018 og Bola Soccer. I disse spil kan du styre dine yndlingslandshold og føre dem til sejr!

Når du har erobret verdensfodbolden, vil du måske trække dig tilbage fra banen og gå over til ledelse. Tjek fodboldmanagementspil som Club Manager 2019.

Populære fodboldspil

I spilverdenen er alt muligt. Nogle af de mest berømte fodboldspil er dem, der har genoplivet genren, som Rocket League. Det mest populære spil i dette afsnit er SocCar, et spil, hvor du styrer bolden med en RC-bil, ligesom Rocket League.

Fodbold er så populær en sport, at den har produceret 100-vis af spil til både fans og gamere. Du kan spille på hold mod andre spillere i hele verden, tage straffespark, genopleve VM og spille som et dyr fra zoologisk have. Du kan endda spille fodbold som en superhelt, hvilket måske ikke er muligt i den virkelige verden.


Spil den bedste online Fodboldsspil gratis på CrazyGames, ingen download eller installation påkrævet. 🎮 Spil Soccer Legends 2021 og mange flere lige nu!
Vis mere