Logo CrazyGames.com
Controller opdaget
Udforsk vores controller-kompatible spil

Miniblox

Bedømmelse:
8,7
(101.579 stemmer)
Udvikler:
Miniblox
Udgivet:
marts 2024
Teknologi:
HTML5
Platform:
Browser (desktop, mobile, tablet)
Klassificering:

Miniblox er et online spil med voxelgrafik og et varieret udvalg af minispil. Udforsk uendelige muligheder, mens du dykker ned i en pulserende verden af kreativitet og konkurrence. Bliv en del af det, og lad voxel-eventyret begynde!

Sådan spiller du

Hovedspiltilstande

De to hovedspiltilstande i Miniblox er overlevelse og kreativitet. Ligesom Minecraft indebærer overlevelse at starte med ingenting og have overlevelsesmål, hvorimod kreativ tilstand giver dig frie tøjler til at gøre, hvad du vil. Hvis du vil være sikker på at deltage i et spil med andre spillere, kan du klikke på "Gennemse" for at se listen over aktive spil med spillere i!

Verdensoprettelse

Ligesom andre kreative voxel-spil kan du høste ressourcer, udvinde jorden, bygge strukturer og fremstille forskellige genstande for at komme videre. Du kan også skabe og indlæse verdener med unikke egenskaber, terræner og bruge brugerdefinerede frø til at generere verdener med en brugerdefineret indstilling af præferencer.

Minispil

Miniblox har en række minispil med forskellige mål. Dyrk PvP i tilstande som Eggwars og Skywars eller vis din færdighed i parkour. Her er den fulde liste til udforskning!

  • KitPvP
  • Skywars
  • Eggwars doubles
  • Eggwars quads
  • Spleef
  • Bridge duels
  • One in the quiver
  • Classic PvP

Online gameplay

I Miniblox er der fantastiske sociale funktioner. Du kan tilføje venner, oprette brugerdefinerede rum med egne kriterier og invitere andre spillere til at slutte sig til dig.

Saml mønter fra dine spil og den daglige indlogningsbonus for at købe nye skins!

Flere spil som dette

Der er masser af andre gratis og sjove spil som Miniblox at spille på CrazyGames. Hvis du vil prøve det næste spil, kan vi anbefale Bloxd, en lignende titel med forskellige spiltilstande. Hvis du er mere til kamporienterede spil, så prøv Voxiom.io.

Udgivelsesdato

Januar 2019

Platform

Webbrowser (computer og mobil)

Gameplay-video

Reklame
Reklame
Reklame
Reklame
Reklame
Reklame