Logo CrazyGames.com
Controller opdaget
Udforsk vores controller-kompatible spil

Grandfather Road Chase: Shooter

Bedømmelse:
8,7
(20.439 stemmer)
Udvikler:
Square Dino
Udgivet:
juni 2024
Sidst opdateret:
juli 2024
Teknologi:
HTML5 (Unity WebGL)
Platform:
Browser (desktop, mobile, tablet)

Grandfather Road Chase Realistic Shooter er et adrenalinpumpende skydespil, der udfordrer dig til at undslippe ubarmhjertige forfølgelser ved hjælp af forskellige våben, som du får i løbet af spillet.

Sådan spiller du Grandfather Road Chase Realistic Shooter

Du sidder på bagsædet af en åben lastbil med en erfaren chauffør, der kører så hurtigt som muligt for at undgå fjendens ild langs lange strækninger med åben vej. Der er ingen steder at gemme sig; du har kun dit mod og dit sigte. Dette first-person shooter-spil kan prale af realistisk grafik under en højhastighedsjagt med dig som mål.

Spillet spilles gennem skyttens øjne og de forskellige niveauer; du får til opgave at skyde alle biler ned, der følger efter dig. Vil du være i stand til at skyde de biler, der indhenter dig, eller sidde stille, mens de sigter i din retning?

Hvad er mine våben?

Du har måske en svag bil, men du mangler ikke et arsenal. Du kan bruge AK47'ere, miniguns, flammekastere og meget mere til at skyde fjenderne ned med, men du får ikke hele arsenalet fra starten. Det optjenes gennem belønninger, som er valuta til at købe nye våben.

Gennemfør over 50 unikke baner, lås op for biomer og steder, og besejr alle bosser for at opleve det ultimative landevejsvanvid!

Tip

Hvis du ikke sigter og skyder, vil du sandsynligvis forblive i sikkerhed, da modstanderens ild let kan undgås. Nøglen til at have det sjovt med spillet er at opgradere dine våben, når du har tjent nok til det. At skifte mellem våben tilføjer et lag af kompleksitet og spænding til spillet.

Flere spil som

Tjek vores skydespilskategori for at nyde lignende spil og finde populære titler som Left 4 Dead. Du vil måske også kunne lide det populære FPS Io-spil Deadshot.

Udgivelsesdato

Juni 2024

Platform

Webbrowser (desktop og mobil)

Sidst opdateret

02. jul. 2024

Gameplay-video

Reklame
Reklame
Reklame
Reklame
Reklame
Reklame