Logo CrazyGames.com
Controller opdaget
Udforsk vores controller-kompatible spil

Skillfite.io

Bedømmelse:
8,0
(35.816 stemmer)
Udvikler:
Gatarn Games
Udgivet:
september 2023
Sidst opdateret:
april 2024
Teknologi:
HTML5
Platform:
Browser (desktop, mobile, tablet)
Klassificering:

Skillfite.io er et MMORPG .io-spil, der foregår i en stor åben verden med op til 100 spillere. Høst materialer for at lave udstyr og opgradere dine færdigheder til PvP-kampe. Udforsk en stor, åben verden fuld af overraskelser. Du kan slutte dig til en guild eller spille solo. Begynd at opbygge dine færdigheder og blive en dygtig kæmper!

Sådan spiller du

Start fra bunden

Skillfite har mange funktioner, der minder om browser-baserede MMORPG-spil som Runescape. Start som en level 1 noob uden udstyr eller erfaring. Du skal hugge træer, mine sten og fange fisk for at opgradere dine færdigheder og kunne overleve kampe med fjender på lavt niveau som kaniner.

Høst og håndværk

Brug de råmaterialer, du får fra fældning og minedrift, til at lave rustninger til beskyttelse og våben til angreb. I begyndelsen af spillet kan du lave udstyr af træ, som du har indsamlet, men du kan hurtigt finde sten til at udvinde kobber og lave noget der er lidt bedre. Der er 15 forskellige ressourcetyper i Skillfite.io.

Opbyg dine færdigheder

Opgradér dine færdigheder for at nå milepæle, som låser op for bedre ressourcer. Når du for eksempel når niveau 5 i træfældningsfærdigheder, kan du fælde større fyrretræer. Det kan være værd at angribe dyr, selv fredelige, da de giver bytte, som kan være nyttigt.

Udforsk forskellige zoner

Der er forskellige zoner at udforske i Skillfite.io. Teleportér rundt på kortet og bevæg dig ind i områder med ingen PvP, PvP og høj risiko PvP. I høj risiko PvP-områder kan du alliere dig med og kæmpe mod spillere på alle niveauer. Du kan også indlede handler med spillere i alle zoner.

Flere spil som dette

Hvis du kan lide at spille massive online multiplayer-spil, så tjek vores store samling af io-spil. Der er mange populære titler inden for denne kategori. To af de mest populære titler er 1v1.LOL og Agar.io.

Udgivelsesdato

August 2023

Udvikler

Gatarn Games har udviklet Skillfite.io.

Platform

Webbrowser (desktop og mobil)

Sidst opdateret

23. apr. 2024

Gameplay-video

Reklame
Reklame
Reklame
Reklame
Reklame
Reklame