Logo CrazyGames.com
Controller opdaget
Udforsk vores controller-kompatible spil

Agar.io

Bedømmelse:
8,2
(94.572 stemmer)
Udgivet:
juni 2015
Sidst opdateret:
juli 2023
Teknologi:
HTML5
Platforme:
Browser (desktop-only), App Store(iOS, Android)
Klassificering:
Wiki-sider:

Agar.io er det originale .io-spil. Spil som en simpel agarcelle, der kæmper for at blive den største celle i en multiplayer-spilarena. Undgå de større celler og spis de mindre for at blive større.

Dette er et simpelt spil, hvor du skal få din encellede organisme til at vokse større end de andre spillere. Vi elsker det i vores familie, fordi der er overraskende meget strategi og samarbejde involveret. Du skal være opmærksom på de andre spillere for at afgøre, om du er større eller mindre end dem. At tage sig tid og gemme sig bag virusceller er en taktik, vores yngste brugte meget. Men det bedste af det hele er, at når du deler din celle for at hjælpe en anden spiller med at vokse, bliver det ofte set som et tegn på samarbejde. Vi har haft lange spil, hvor vi endte med at jage i flok med andre. Det er en fantastisk måde at lære samarbejde på.

Anmeldelse af FamilyGamingDatabase.

Sådan spiller du

Spillet har 2 enkle regler, som du skal følge:

  1. Du kan kun spise mål, der er mindre end dig, for at udvikle dig
  2. Større agar vil spise dig

Glide rundt på Agario-slagmarken og forsøge at eksistere som en enkelt celle, der søger at udvikle sig. Tænk som en overlever - undgå ikke kun større agar, men gå også til angreb og spis så meget som muligt!

Saml alle de mindre stumper op og spis de andre spillere for at vokse i størrelse. Undgå stumper, der er større end dig, da de vil spise dig, hvilket betyder game over! Men du kan altid starte spillet forfra og forsøge at sætte din næste bedste rekord.

Spiltilstande

Der er fire spiltilstande i Agar.io:

  • FFA (Free For All) - alle kæmper for sig selv
  • Battle Royale - alle kæmper for sig selv i en krympende arena
  • Teams - to hold kæmper mod hinanden
  • Experimental - hver spiller for sig selv. Donér din masse til de små kugler for at få flere points til gengæld!

Om Agar.io

Lancering

Matheus Valadares annoncerede Agar.io på 4chan den 28. april 2015. Matheus, en 19-årig brasiliansk udvikler, skrev spillet på få dage ved hjælp af JavaScript og C++. Spillet blev annonceret uden et navn, og brugerne skulle oprette forbindelse til Valadares' IP-adresse for at spille.

Det var først senere, at navnet "Agar.io" blev foreslået af en anonym bruger på 4chan. Matheus fortsatte med at tilføje nye funktioner til spillet, og en uge senere blev Agar.io optaget på Steam Greenlight.

Indledende anmeldelser

Til at begynde med var feedbacken på spillets udgivelse blandet. Nogle roste spillet for dets enkelhed og spilmekanik. Fans af spillet beskrev endda spillet som "en god abstraktion af den intense survival-of-the-fittest-konkurrence, som man nogle gange ser på det mikroskopiske niveau." Dog var der også stille kritik af det enkle gameplay. Dette var primært rettet mod gentagelserne og kontrollen i mobilversionen. Tom Christiansen fra Gamezebo sagde, at spillet ikke kunne fastholde hans opmærksomhed, og generelt var det meget repetitivt.

Spillets succes

Trods dette blev Agar.io hurtigt en succes, hovedsageligt på grund af hyppig omtale på sociale medier samt udsendelser på Twitch.tv og YouTube. Mobilversionen af spillet blev downloadet over ti millioner gange i løbet af den første uge, og i 2015 var Agar.io det mest søgte videospil på Google. Samme år blev det endda nævnt som det femte bedste spil på YouTubes liste over de bedste spil. Sjov faktum: Agar.io blev også vist i Netflix TV-serien "House of Cards"!

Andre spil lignende Agar.io

Hvis du kan lide Agario, bør du helt sikkert prøve vores andre .io-spil som Paper.io og Krunker!

Funktioner

  • Spis mindre celler for at blive større
  • Hurtigt online gameplay
  • Fire spiltilstande at nyde
  • Spil med dine venner

Udgivelsesdato

April 2015

Platforme

Webbrowser

iOS-app

Android-app

Udvikler

Agar.io blev udviklet af Matheus Valadares, en brasiliansk udvikler, der kun var 19 år gammel, da han udviklede spillet!

Sidst opdateret

19. jul. 2023

Gameplay-video

Reklame
Apple Store LogoGoogle Play Logo
Reklame
Reklame
Reklame
Reklame
Reklame