Logo CrazyGames.com
Controller opdaget
Udforsk vores controller-kompatible spil

Agar.io

Bedømmelse:
7,8
(18.223 stemmer)
Udgivet:
juni 2015
Sidst opdateret:
juli 2023
Teknologi:
HTML5
Platforme:
Browser (desktop-only), iOS, Android
Klassificering:
Wiki-sider:

Prøv et af de bedste multiplayer-spil med Agar.io. Agario er et sjovt og vanedannende MMO-spil, hvor du skal spise eller blive spist, mens du stræber efter at dominere verden af farverige celler. Spillet har kun 2 enkle regler, som du skal følge: 1) Du kan kun forbruge mål, der er mindre end dig, for at udvikle dig selv. 2) Du skal holde dig på afstand af større objekter, ellers dør du. Begynd at bevæge dig gennem gitteret og prøv at fange alle de små farver. Spis og vokse, del dig og former dig, og hersk over verdenen.

Prøv at vokse større og skab den største celle. Brugerne har fremragende reflekser og bevarer bevægelse under fjendernes angreb. Få cellen til at spise de små farvede prikker for at vokse. Erobr Agar.io-arenaen og fortær andre spillere i hektisk multiplayer-action.

Agar.io har også en Battle Royale-tilstand nu, som du kan finde her. Det er helt fantastisk!

UPDATE: Hvis du kan lide Agario, bør du helt sikkert prøve vores andre .io-spil, såsom Paper.io og Krunker!

Udgivelsesdato

April 2015

Platforme

  • Web-browser
  • iOS app
  • Android app

Udvikler

Agar.io er udviklet af Matheus Valadares, en brasiliansk udvikler, som kun var 19 år gammel, da han udviklede spillet!

Funktioner

  • Hurtigt .io-spil, hvor du skal spise mindre celler for at blive større
  • Fire spiltilstande, inklusiv Battle Royale
  • Et kontosystem
  • Spil med dine venner i samme arena
  • Kan spilles i fuld skærm

Spillets historie

Udgivelse

Matheus Valadares annoncerede Agar.io på 4chan den 28. april 2015. Matheus, en 19-årig brasiliansk udvikler, skrev spillet på blot et par dage ved hjælp af JavaScript og C++. Spillet blev annonceret uden navn, og brugerne skulle forbinde til Valadares' IP-adresse for at spille.

Det var først senere, at navnet "Agar.io" blev foreslået af en anonym bruger på 4chan. Matheus fortsatte med at tilføje nye funktioner til spillet en uge senere, og Agar.io kom ind på Steam Greenlight.

De første anmeldelser

I første omgang var tilbagemeldingerne på spillets udgivelse blandede. Nogle roste spillet for dets enkelhed og spilmekanik. Fans af spillet beskrev endda spillet som "en god abstraction af den hårde survival-of-the-fittest-konkurrence, som man nogle gange ser på mikroskopisk niveau". Der var dog også kritik af det simple gameplay, primært rettet mod gentagelsen og styringen af mobilversionen. Tom Christiansen fra Gamezebo sagde, at spillet ikke var i stand til at holde hans opmærksomhed, og at det i det hele taget var meget repetitivt.

Spillets succes

Ikke desto mindre blev Agar.io hurtigt en succes, primært fordi spillet blev promoveret igennem sociale medier og vist på Twitch.tv og YouTube. Mobilversionen af spillet blev downloadet mere end ti millioner gange i løbet af den første uge, og i 2015 var Agar.io det mest søgte videospil på Google. Samme år var spillet endda listet som det femte bedste spil på YouTube's liste over de bedste spil. Sjov fakta: Agar.io var også med i Netflix' TV-serie "House of Cards"!

Sidst opdateret

19. jul. 2023

Reklame
Apple Store LogoGoogle Play Logo
Reklame
Reklame
Reklame
Reklame
Reklame