Logo CrazyGames.com
Controller opdaget
Udforsk vores controller-kompatible spil

Agar.io

Bedømmelse:
8,1
(61.852 stemmer)
Udgivet:
juni 2015
Sidst opdateret:
juli 2023
Teknologi:
HTML5
Platforme:
Browser (desktop-only), App Store(iOS, Android)
Klassificering:
Wiki-sider:

Agar.io er det originale .io-spil. Spil som en simpel agar-celle og kæmp for at blive den største celle i en multiplayer-spilarena. Undgå de større celler og spis de mindre for at vokse dig større.

Sådan spiller du

Spillet har to simple regler, som du skal følge:

  1. Du kan kun spise mål, der er mindre end dig, for at udvikle dig
  2. Større agar vil æde dig

Glid rundt på Agario-slagmarken og forsøg at eksistere som en enkelt celle, der ønsker at udvikle sig. Tænk som en overlever - undgå ikke bare større agar, gå også efter at dræbe og spis så meget som muligt!

Saml alle de mindre klatter op og spis de andre spillere for at vokse dig større. Undgå klatter, der er større end dig, da de vil æde dig, og det betyder spilafslutning! Men du kan altid starte spillet forfra og gå efter din næste bedste rekord.

Spiltilstande

Der er fire spiltilstande i Agar.io. Disse er:

  • FFA (Free For All) - alle kæmper for sig selv
  • Battle Royale - alle kæmper for sig selv i en krympende arena
  • Teams - to hold kæmper mod hinanden
  • Experimental - hver spiller for sig selv. Donér din masse til pelletene for at få flere bits tilbage!

Om Agar.io

Lancering

Matheus Valadares annoncerede Agar.io på 4chan den 28. april 2015. Matheus, en 19-årig brasiliansk udvikler, skrev spillet på få dage ved hjælp af JavaScript og C++. Spillet blev annonceret uden et navn, og brugerne skulle oprette forbindelse til Valadares' IP-adresse for at spille.

Det var først senere, at navnet "Agar.io" blev foreslået af en anonym bruger på 4chan. Matheus fortsatte med at tilføje nye funktioner til spillet, og en uge senere blev Agar.io tilgængelig på Steam Greenlight.

Indledende anmeldelser

Reaktionerne på spillets udgivelse var i starten blandede. Nogle roste spillet for dets enkelhed og spilmekanik. Fans af spillet beskrev endda spillet som "en god abstraktion af den intense kamp for overlevelse, som man nogle gange ser på mikroskopisk niveau." Dog var der også kritik af det simple gameplay. Denne kritik var primært rettet mod gentagelserne og styringen i mobilversionen. Tom Christiansen fra Gamezebo sagde, at spillet ikke formåede at fastholde hans opmærksomhed og at det generelt var meget gentagende.

Spillets succes

Trods dette blev Agar.io hurtigt en succes, primært fordi det blev hyppigt delt gennem sociale medier og vist på Twitch.tv og YouTube. Mobilversionen af spillet blev downloadet mere end ti millioner gange i løbet af den første uge, og i 2015 var Agar.io det mest søgte videospil på Google. Samme år blev det også nævnt som det femte mest populære spil på YouTubes liste over top-spil. Det er også værd at bemærke, at Agar.io blev omtalt i Netflix TV-serien House of Cards!

Flere spil som dette

Hvis du kan lide Agario, bør du helt sikkert prøve vores andre .io-spil såsom Paper.io og Krunker!

Funktioner

  • Spis mindre celler for at vokse dig større
  • Hurtigt online gameplay
  • Fem spiltilstande at nyde
  • Spil med dine venner

Udgivelsesdato

April 2015

Platforme

Webbrowser

iOS-app

Android-app

Udvikler

Agar.io blev udviklet af Matheus Valadares, en brasiliansk udvikler, der kun var 19 år gammel, da han udviklede spillet!

Sidst opdateret

19. jul. 2023

Gameplay-video

Reklame
Apple Store LogoGoogle Play Logo
Reklame
Reklame
Reklame
Reklame
Reklame