Logo CrazyGames.com
Controller opdaget
Udforsk vores controller-kompatible spil

Ludo King

Bedømmelse:
8,0
(203.566 stemmer)
Udvikler:
Gametion Global
Udgivet:
august 2023
Sidst opdateret:
februar 2024
Teknologi:
HTML5
Platforme:
Browser (desktop, mobile, tablet), App Store(iOS, Android)
Klassificering:
Wiki-sider:

Dette er det officielle Ludo King™-spil udviklet af Gametion Global.

Dette populære Ludo-spil har opnået mere end 1 milliard downloads og er det mest populære Ludo-spil online. Det første Ludo-spil af sin slags, tilgængeligt siden 2016! Hop ind i et onlinespil på tværs af platforme og over hele verden med andre spillere!

Om Ludo King

Ludo King™ er et klassisk brætspil, der spilles online. Spil kongernes terningespil! Genkald minderne fra din barndom! I nogle regioner er Ludo også kendt som Parchisi, Pachisi, parcheesi eller Parchisi-spil.

Som et af de mest spillede spil på verdensplan er Ludo King blevet bedømt som det bedste afslapningsspil i kategorien af brætspil. Ludo King er et multiplayer-spil på tværs af platforme, der er tilgængeligt på Android, iOS og HTML5. De tilgængelige spiltyper er online multiplayer og computer-tilstand.

Ludo King er den digitale version af det klassiske kongelige spil Pachisi. Det blev spillet som et indendørsspil ved hofferne hos de indiske konger. Spil dette gamle brætspil med et fantastisk design og funktioner!

Ludo King følger de samme regler som det traditionelle Ludo-spil. Både terningernes tal og strategien har lige stor betydning, og vinderen afhænger af smarte manøvrer med brikkerne, mens de bevæger sig mod hjemmet. Red dine brikker fra at blive fanget og løb forbi alle modstandere for at blive Ludo King!

Sådan spiller du

Regler for Ludo

Ludo spilles mellem to og fire spillere. Hver spiller skal vælge en af de fire tilgængelige farver.

Spillet starter med, at hver spiller skiftes til at kaste terningen. Du skal slå en sekser for at få en brik ud. Du skal få alle brikkerne ud og bevæge dig strategisk mod målet.

Hvordan en spiller får sin tur

En spiller, der slår en sekser, får en ekstra tur. En spiller, der fanger en modstanders brik, får også en ekstra tur.

Besatte felter

Hvis din brik lander på et felt, der allerede er besat af en modstander, bliver modstanderens brik fanget, og den skal tilbage til deres base. Modstanderen skal slå en sekser for at få deres brik ud igen. Bemærk at denne regel ikke gælder for felter med en stjerne. Der er fire sådanne felter på hele Ludo-brættet.

Sådan vinder du

Du skal kaste terningerne og foretage strategiske træk baseret på de tilfældige tal, du slår. Fang modstandernes brikker smart og bevæg dig hurtigere end dem. Den første spiller, der får alle brikkerne hjem, vinder spillet.

Lignende spil

Besøg vores brætspil-sektion for at spille flere online brætspil. Her finder du flere familiefavoritter som Yahtzee Online og Four in a Row. Se vores kortspil for andre multiplayer-spil, du kan spille med venner og familie, som Uno Online.

Funktioner

  • Online multiplayer for 2 og 4 spillere
  • Spil med en computermodstander i computer-tilstand
  • Nyd brugen af forudindstillede beskeder, mens du spiller online
  • Udtryk dig selv ved at sende sjove emojis til dine modstandere

Ludo King er det perfekte tidsfordrivsspil til at slappe af!

Ludo har forskellige navne i forskellige regioner og lande, f.eks. Fia, Fia-spel, Le Jeu de Dada, Non t'arrabbiare, Fia med knuff, Cờ cá ngựa, Uckers, Griniaris, Petits Chevaux, Ki nevet a végén, برسي (Barjis/Barjees). Folk staver også Ludo forkert som Loodo, Chakka, Lido, Lado, Ledo, Leedo, Laado eller Lodo.

Udvikler

Ludo King er udviklet af Gametion Global. Følg os for at få nyheder og opdateringer: Facebook, Twitter, Youtube, Instagram og udviklerens hjemmeside.

Udgivelsesdato

  • Februar 2017 (iOS)
  • December 2016 (Android)
  • April 2017 (HTML5)

Platforme

  • Webbrowser
  • Android
  • iOS

Sidst opdateret

29. feb. 2024

Gameplay-video

Reklame
Apple Store LogoGoogle Play Logo
Reklame
Reklame
Reklame
Reklame
Reklame