Logo CrazyGames.com

Ludo King

Bedømmelse:
7,9
(109.208 stemmer)
Udgivet:
april 2017
Teknologi:
HTML5
Platforme:
Browser (desktop, mobile, tablet), iOS, Android
Klassificering:

Ludo King er et online Ludo spil. Du kan spille Ludo King i online multiplayer mode eller lokalt, samt mod computermodstandere. Den første spiller, der flytter alle fire brikker ind i deres hjemmetrekanter, vinder spillet!

Om Ludo King

Ludo King er en online-version af det klassiske brætspil Ludo. Du kan spille med dine venner og familie eller mod computeren. Det er et virkelig nemt spil at lære, hvilket gør det velegnet til spillere i alle aldre.

Ludo regler

Ludo er et spil, der spilles af to til fire spillere. Hver spiller skal vælge en af de fire tilgængelige farver at spille som.

Spillet starter med, at hver spiller på skift kaster terningen. For at en spiller kan begynde at flytte en brik rundt på brættet, skal han/hun kaste en sekser. Når man har flere brikker i spil, kan man vælge, hvilken brik man vil flytte.

Regel om seks

  • Hvis du har en eller flere brikker i spil, kan du vælge, om du vil tage en brik ud eller flytte en brik seks felter.
  • Spillere, der kaster en sekser, optjener et ekstra kast.

Optagne felter

  • Hvis din brik lander på et felt, der er besat af en modstander, ryger dennes brik tilbage til sin base, og vedkommende skal kaste en sekser for at tage den ud igen.
  • Hvis du lander på det samme felt som en af dine andre brikker, blokerer den vejen for dine modstandere.

Hvordan man vinder

Du vil bemærke, at fem felter af hver farve er på vej mod midten. Når en af dine brikker har foretaget en rejse hele vejen rundt om brættet, følger den denne farvede vej, indtil den når midten.

Når alle fire af dine brikker har nået midten, har du afsluttet spillet. Vinderen er den, der formår at nå centrum først. De andre spillere kæmper derefter mod hinanden, indtil alle brikker er nået til midten.

Sammenlignende spil

Besøg vores sektion om brætspil for at spille flere brætspil online. Du kan finde flere familiefavoritter som Yahtzee Online og Four in a Row. Se vores kortspil for andre multiplayerspil, som du kan spille med venner og familie, som Uno Online.

Udvikler

Ludo King er udviklet af GAMETION AKA Gamotronix.

Udgivelsesdato

April 2017

Platforme

  • Webbrowser
  • Android
  • iOS

FAQ

Hvordan kan jeg spille Ludo online?

Ludo King er et Ludo spil, som du kan spille online med dine venner og andre spillere rundt om i verden.

Hvordan finder jeg en spiller på Ludo King?

Det er nemt at finde andre spillere at spille Ludo med. Du skal blot klikke på spil, online mode og vælge at spille et spil med enten 2 eller 4 spillere!

Kan jeg spille Ludo King på mobilen?

Du kan spille Ludo King på mobilen og endda downloade det gratis som en app hos CrazyGames.

Reklame
Apple Store LogoGoogle Play Logo
Reklame
Reklame
Reklame
Reklame
Reklame