Logo CrazyGames.com
Controller opdaget
Udforsk vores controller-kompatible spil

Pistolspil

FPS-pistolspil

Pistolspil indsnævrer skydegenren til brugen af håndholdte våben. FPS-spil er langt den mest populære type af online-våbenspil. Disse spil giver et 3D-skill-baseret miljø, hvor du kan teste dine reflekser og dit sigte og pådrage andre deltagere midlertidig død.

Præmissen for mange af disse spil er ens, men spillerne vælger ofte favoritter ud fra hvilke kort de kan lide og den overordnede "følelse" af spillet. Du vil hovedsageligt kunne vælge mellem et arsenal af våben, rustninger og våbenmodifikationer. Mange FPS-spil differentierer sig med unikke funktioner som f.eks. perks og evner, der giver dig mulighed for at opnå en fordel.

Våbenspil er enormt populære. Som sådan er der masser af titler at vælge imellem. Hvis du er en hardcore FPS-aficionado, bør du måske tjekke Forward Assault og Krunker, som tager indflydelse fra Counter-Strike, magnum opus af first-person shooting games.

Spil til overlevelse

Hvad mangler disse FPS-spil? Apokalyptiske scenarier. Heldigvis har vi spil til den afslappede dommedagsspiller. Spil som Masked Forces: Zombie Survival, hvor du kan udslette bølger af zombier og skyde andre spillere ihjel.

Måske vil du bare have et almindeligt overlevelsesspil uden apokalyptiske undertoner. Battle Royale Survival er et FPS .io-spil, der sætter dig i et klassisk Hunger Games-scenarie, hvor du skal kæmpe for at være den sidste person i live!

Mere pistolspil

Hvilken slags browserbaseret pistolspil du end ønsker at spille, kan du finde det her, uanset om det er noget kreativt og skævt som GunSpin eller dit klassiske FPS som Bullet Force. Fra top-down- og side-scrolling 2D-spil til et fuldgyldigt apokalyptisk deathmatch. Find dit spil, find dit våben, og kom i gang med at skyde.


Spil den bedste online Pistolspil gratis på CrazyGames, ingen download eller installation påkrævet. 🎮 Spil DEADSHOT.io og mange flere lige nu!
Vis mere