Logo CrazyGames.com
Controller opdaget
Udforsk vores controller-kompatible spil

Voxiom.io

Bedømmelse:
8,8
(311.456 stemmer)
Udvikler:
Voxiom
Udgivet:
september 2021
Sidst opdateret:
januar 2024
Teknologi:
HTML5
Platform:
Browser (desktop-only)
Wiki-sider:

Voxiom.io er et 3D real-time multiplayer first-person voxel shooter med destruerbare kort. Spillet er inspireret af populære titler som Minecraft, Fortnite, Counter-Strike og Call of Duty. I øjeblikket har spillet to spilmodes: capture the gems og battle royale. Spillerne skal bygge, lave og skyde strategisk for at opnå sejr.

Inventory

Voxiom.io har en dynamisk lagerbeholdning. På slagmarken skal spillerne omhyggeligt styre deres lagerbeholdning for at have de vigtigste ting og sikre sejren. Hver spiller får 5 ammunitionspladser, 5 rygsækpladser og 5 hotbar-pladser.

Crafting

Våben og blokke kan fremstilles/opgraderes gennem crafting-systemet. Som standard kan spillerne lave basale ting i deres inventar. Men mere avanceret crafting, såsom opgradering af våben, skal foretages ved hjælp af arbejdsbænken. Spillere kan få adgang til arbejdsbænken ved at stå tæt på en arbejdsblok og åbne deres inventar.

Våben

Der er fem forskellige niveauer af våben: Almindelige, ualmindelige, sjældne, episke og legendariske. Niveauet for hvert våben angives med deres farve. Våben på højere niveauer har bedre statistikker som f.eks. skade og genladningstid. Der findes også præcisions- og rekylsystemer i spillet. Spillere kan enten bruge F-tasten eller højre museknap til at sigte nedad.

Blokke

Hver blok i Voxiom.io har forskellige egenskaber. Nogle blokke er sværere at bryde end andre. Spillerne kan kun bruge en skovl til at indsamle blokke. Malmblokke er specielle blokke, der slipper ædelstene, som kan bruges i crafting. Blokkernes fysiske system i spillet sikrer, at flydende blokke også bliver ødelagt, når der udvindes.

Kort

Hver bane i spillet er unik og tilfældig. I løbet af spillet formindskes slagmarken gradvist af den giftige tåge. Vi opdaterer jævnligt kortet med nye tilfældige funktioner og strukturer.

Flere skydespil

Hvis du kan lide Voxiom, så sørg for at tjekke alle vores FPS- og Battle Royale-spil. Nogle populære skydespil inkluderer Mini Royale: Nations og Shell Shockers. Den sidstnævnte er et fantastisk online FPS-spil, hvor spillerne er æg!

Tips

  • Brug F-tasten eller hold højre museknap nede for at sigte mere præcist.
  • Crafting kan opgradere våben.
  • Nogle strukturer genererer altid bedre loot end andre.
  • Når du holder en blok, skal du bruge højreklik for at skifte til vægtilstand og placere blokke i batch.
  • Bliv medlem af discord for at chatte med fællesskabet, få de seneste indsigter og nyheder!

Sidst opdateret

15. jan. 2024

Reklame
Reklame
Reklame
Reklame
Reklame
Reklame