Logo CrazyGames.com

Voxiom.io

Bedømmelse:
9,0
(239.913 stemmer)
Udvikler:
Voxiom
Udgivet:
september 2021
Teknologi:
HTML5
Platform:
Browser (desktop-only)

Voxiom.io er et 3D realtids multiplayer førstepersons voxel skydespil med ødelæggelige kort. Spillet er inspireret af populære titler som Minecraft, Fortnite, Counter-Strike og Call of Duty. I øjeblikket har spillet 2 spilmodes: capture the gems og battle royale. Spillerne skal bygge, lave håndværk og skyde strategisk for at opnå sejr.

Inventar

Voxiom.io har et dynamisk inventar. På slagmarken skal spillerne omhyggeligt administrere deres inventar for at have de vigtigste genstande for at sikre deres sejr. Hver spiller får 5 pladser til ammunition, 5 pladser til rygsække og 5 pladser til hotbar.

Crafting

Våben og blokke kan crafteres/opgraderes gennem crafting-systemet. Som standard kan spillerne lave grundlæggende genstande i deres inventar. Mere avanceret crafting, såsom opgradering af våben, skal dog foretages via arbejdsbænken. Spillere kan få adgang til workbench ved at stå tæt på en workbench-blok og åbne deres inventory.

Våben

Der er fem forskellige niveauer af våben: Common, Uncommon, Rare, Rare, Epic og Legendary. Niveauet for hvert våben er angivet ved deres farve. Våben på højere niveau har bedre stats såsom skade og genladningstid. Der findes også præcision og rekylsystemer i spillet. Spillerne kan enten bruge F-tasten eller højre museknap til at sigte nedad.

Blokke

Hver blok i Voxiom.io har forskellige egenskaber. Nogle blokke er sværere at bryde end andre. Spillerne kan kun bruge skovlen til at høste blokke. Ore-blokke er specielle blokke, der taber ædelstene, som kan bruges i crafting. Blokkenes fysiksystem i spillet sikrer, at flydende blokke også bliver ødelagt, når man graver.

Kort

Alle spil i spillet er unikke og tilfældige. I løbet af spillet skrumper den giftige tåge slagmarken gradvist. Vi opdaterer jævnligt kortet med nye tilfældige funktioner og strukturer.

Mere skydespil

Hvis du kunne lide Voxiom, skal du huske at tjekke alle vores FPS og battle royale spil. Nogle populære skydespil omfatter Merc Zone og Shell Shockers. Sidstnævnte er et fantastisk online FPS-spil, hvor spillerne er æg!

Tips

  • Brug F-tasten eller hold højre museknap nede for at sigte for bedre præcision
  • Crafting kan opgradere våben
  • Nogle strukturer genererer altid bedre bytte end andre
  • Når du holder en blok, kan du bruge højreklik til at skifte til vægtilstand for at placere blokke ned i batch
  • Gå med i discord for at få adgang til at chatte med fællesskabet, få de seneste indsigter og nyheder!
Reklame
Reklame
Reklame
Reklame
Reklame
Reklame