Logo CrazyGames.com
Controller opdaget
Udforsk vores controller-kompatible spil

Skønhedsspil

Makeup-spil

Makeup-spil inspirerer din kreative side. Overtræk dine yndlingsberømtheder og figurer med glamourøse makeupdesigns. Hvorfor ikke give den berygtede Harley Quinn en makeover, som du husker, eller opfriske udseendet på dine yndlings Disney-prinsesser?

Mode og påklædningsspil

Har du flair for mode? Udtryk din farverige og kreative natur i en række modespil. Klæd Disneyprinsesse Elsa på i moderigtigt tøj, eller få Kim Kardashian til at ligne en dynamitdronning i Kim K Busy Day. Hvis du føler dig som en diva, kan du style Harley Quinn med et udvalg af stilfuldt tøj og dristige farver, der giver et statement i Harley Quinn Villain Princess.

Køkkespil

Skønhed kan være overalt, især i lækre måltider, der både ser og smager fantastisk. Kokkespil omfatter alle de ting, som en foodie elsker, lige fra at bage kager og vafler til at drive din egen diner. Lær kageopskrifter i Baby Hazel and Mom's Recipes. Lav Yummy Waffles Ice Cream, eller led din egen Penguin Café!

Mere skønhedsspil

Skønhed kan antage mange former i naturen og hos mennesker. Du kan pleje kattekillinger i Pet Salon Kitty Care. Plej nyt liv til verden i babyspil ved at sørge for, at dine babyer er velplejede og elskede! Se blot vores Baby Hazel-spil for at nyde en række babyplejeaktiviteter.

Skønhed kan også findes i fantasiens og fantasiens verdener som My Little Pony. Med alle de smukke ting følger en række skønhedsspil, der passer til alle. De fleste af vores spil bruger HTML5, og de er alle tilgængelige til at spille i din webbrowser øjeblikkeligt og gratis. Nogle spil kræver Flash, og hvis det er tilfældet, skal du blot tillade Flash at køre på siden, når du bliver bedt om det, eller klikke på ikonet ved URL-adressen for at aktivere Flash.


Spil den bedste online Skønhedsspil gratis på CrazyGames, ingen download eller installation påkrævet. 🎮 Spil New Year Makeup Trends og mange flere lige nu!
Vis mere