Logo CrazyGames.com
Controller opdaget
Udforsk vores controller-kompatible spil

Forward Assault Remix

Bedømmelse:
8,9
(606.289 stemmer)
Udvikler:
Blayze Games
Udgivet:
december 2019
Teknologi:
HTML5 (Unity WebGL)
Platforme:
Browser (desktop-only), App Store(iOS, Android)
Wiki-sider:

Deltag i kampene i Forward Assault Remix. Forward Assault er en first-person-shooter fra skaberne af Bullet Force. Det er et fantastisk 3D skydespil med et meget taktisk gameplay.

Bliv leder af et hærhold, og gør dig klar til at nedkæmpe dine fjender. Løb, skjul dig, distraherer, sigt, skyd og dræb. Du må hellere have en god og grundig plan for at få dit hold til at vinde kampen.

Når du starter en kamp, er du bevæbnet med en Glock-pistol og en kampkniv. Du tjener penge for at dræbe fjender og for at vinde kampe. Brug disse kontanter til at købe nye våben for at forbedre din overlevelsesevne. Våbenklasserne omfatter pistoler, stormgeværer og haglgeværer for at nævne nogle få.

Spændende holdbaserede kampe

Gameplayet er realistisk - bevæg dig rundt på de forskellige kort, og prøv at eliminere fjendens hold. Bevæg dig forsigtigt og brug de forskellige objekter, der er til rådighed som dækning. Hvis du bare styrter hovedkulds ind i ildkampene, holder du ikke længe! Stealth, forsigtige bevægelser og teamwork er nøglen.

I hver kamprunde anvendes en metode med sidste mand stående. Når du bliver dræbt, skal du sidde kampen ud, indtil den næste runde starter. Det er derfor, at teamwork er vigtigt i Forward Assault Remix. Når det er sagt, kan du være den sidste stående spiller og alligevel slå hele fjendens hold ud!

Hvis du elsker klassiske first-person-shooter-spil som Counter-Strike og Call of Duty, vil du også nyde dette hurtige, strategiske kampspil!

Udgivelsesdato

Forward Assault blev oprindeligt udgivet som en Android-app i juni 2017 og iOS-app i september 2017. WebGL-versionen ved navn Forward Assault Remix har været tilgængelig siden december 2019 og kan spilles eksklusivt på CrazyGames.com.

Udvikler

Dette spil er lavet af Blayze Games.

Platforme

  • Webbrowser
  • Android
  • iOS

Sidst opdateret

06. feb. 2024

Reklame

Flere spil i denne serie

Apple Store LogoGoogle Play Logo
Reklame
Reklame
Reklame
Reklame
Reklame