Logo CrazyGames.com
Controller opdaget
Udforsk vores controller-kompatible spil

Forward Assault Remix

Bedømmelse:
8,9
(696.362 stemmer)
Udvikler:
Blayze Games
Udgivet:
december 2019
Sidst opdateret:
maj 2024
Teknologi:
HTML5 (Unity WebGL)
Platforme:
Browser (desktop-only), App Store(iOS, Android)
Wiki-sider:

Forward Assault Remix er et spændende first-person shooter-spil fra udviklerne af Bullet Force. Dette spil skiller sig ud med fantastisk 3D-grafik, konkurrenceprægede spil og et fuldt udbygget klansystem. Gør dig klar til et yderst konkurrencedygtigt online FPS-spil direkte i din webbrowser!

Sådan spiller du

Øjeblikkelig action i online kampe

Forward Assault Remix trives takket være sit aktive spilfællesskab og tilbyder mange spillerum, du nemt kan hoppe ind i for en hurtig kamp. Der er mange forskellige og taktiske baner at spille på, så du nemt kan finde den perfekte kampplads.

Forskellige våben at spille med

Du begynder med en glock, pistol og kampkniv. Tjen penge ved at dræbe fjender og brug dem til at købe nye våben, der giver dig en fordel. Et stort udvalg af våben venter i Forward Assault Remix, lige fra præcise sniper-rifler til ødelæggende raketaffyrere, samt haglgeværer, maskingeværer og meget mere.

Tilpas din kampoplevelse

Har du lyst til en skræddersyet kampplads? Forward Assault Remix giver dig mulighed for at oprette private rum med tilpasningsmuligheder såsom spiltyper, valg af bane, rundevarighed og antal spillere. Spil på din måde!

Slut dig til en klan og følg dine fremskridt

Hvert drab, dødsfald og sejr bliver nøje registreret, så du kan følge med i dine statistikker og forbedre dine færdigheder. Du kan øve og forbedre dine evner i øvetilstand og ved at spille mod andre spillere på forskellige baner og spiltyper. Når du er klar til at tage konkurrencen til næste niveau, kan du slutte dig til en klan og deltage i mere konkurrenceprægede kampe.

Bliv en dygtig FPS-spiller

Forward Assault Remix er mere end bare et spil - det er en test af strategi, reflekser og teamwork, alt sammen i en dynamisk FPS-oplevelse. Gennem konstant spil vil du blive en dygtigere spiller med forbedrede reflekser og præcision. Gør dig klar og træd ind i spillet for at se, om du har, hvad der skal til!

Udforsk flere actionfyldte spil

Forward Assault Remix er kun begyndelsen. For dem der ønsker taktisk FPS-action, er CrazyGames fuld af alternativer som Voxiom.io og Shell Shockers, klar til at tilfredsstille din appetit for konkurrencepræget spil.

Udgivelsesdato

Forward Assault blev oprindeligt udgivet som en Android-app i juni 2017 og iOS-app i september 2017. Den WebGL-version, der hedder Forward Assault Remix, har været tilgængelig siden december 2019.

Udvikler

  • Forward Assault er udviklet af Blayze Games.
  • Skindene er skabt ud fra billeder på freepik.com.

Platforme

  • Webbrowser
  • Android
  • iOS

Sidst opdateret

23. maj 2024

Gameplay-video

Reklame

Flere spil i denne serie

Apple Store LogoGoogle Play Logo
Reklame
Reklame
Reklame
Reklame
Reklame