Logo CrazyGames.com
Controller opdaget
Udforsk vores controller-kompatible spil

Mahjong spil

Hvordan man spiller mahjong

Traditionel Mahjong er baseret på et bræt med 144 brikker stablet oven på hinanden. Målet med Mahjong er at matche de samme fliser ved at flytte dem ved siden af hinanden. Dette er dog kun muligt, hvis du kan flytte brikken til venstre eller højre uden at forstyrre andre brikker.

Når du er færdig med et niveau af fliser, vil fliserne nedenunder blive afsløret, så du kan matche dem og fortsætte nedad i tårnet.

Traditionelle Mahjong-spil

Er du klar til at matche dig nedad 144 fliser med hjernevridende symboler? Start med traditionelle Mahjong-spil for at lære det grundlæggende og skærpe dit øje for fine detaljer.

Mahjong Classic er et glimrende udgangspunkt. Det er et simpelt Mahjong Solitaire med en top-down-visning og traditionelle kinesiske symboler. Brug hints, når du sidder fast!

Når du har styr på originalen, kan du lege med forskellige Mahjong-layouts i Mahjong Real. Der er masser af Mahjong-spil, der nøje svarer til det originale spil, men som har forskellige layouts og perspektiver for at skabe variation.

Moderne Mahjong-spil

Træd ud af traditionens begrænsninger og ind i en verden af kreative Mahjong-spil. Mange spil har bragt friske idéer til Mahjong-området.

Mahjong Dark Dimensions er en af disse innovative titler. Denne titel indeholder Mahjong på en 3D-roterende terning med moderne spilelementer som score-multiplikatorer og bonusser, der belønner dig. Tiden er også en begrænsende faktor for at øge sværhedsgraden. Dette spil er en fantastisk hjernevrider for den erfarne spiller.

Nogle Mahjong-spil erstatter traditionelle symboler med populære figurer som Tiles of the Simpsons og Hello Kitty Mahjong, hvilket tilføjer et strejf af moderne billeder for spillere, der begynder med flisematching-spil.


Spil den bedste online Mahjong spil gratis på CrazyGames, ingen download eller installation påkrævet. 🎮 Spil Mahjongg Solitaire og mange flere lige nu!
Vis mere