Logo CrazyGames.com
Controller opdaget
Udforsk vores controller-kompatible spil

Rocket Bot Royale

Bedømmelse:
8,9
(183.988 stemmer)
Udvikler:
Winterpixel Games
Udgivet:
marts 2022
Teknologi:
HTML5
Platforme:
Browser (desktop, mobile, tablet), App Store(iOS, Android), Steam
Klassificering:
Wiki-sider:

Rocket Bot Royale er et multiplayer-tankspil, der udfordrer tyngdekraften i en battle royale-arena. Spræng andre spillere i luften, saml mønter, undgå de stigende vandstande og overlev længere end resten.

Sådan spiller du Rocket Bot Royale

Kæmp i episke kampvognskampe

Brug dit kanon til at skyde din tank rundt på øen. Land på klipper med deres eget tyngdepunkt og forsvaret din ret til at overleve. Ødelæg andre tanke og tag de belønninger, de efterlader.

Tjen guld og ædelstene

Spil flere vanedannende Rocket Bot Royale-kampe for at opbygge din beholdning af guld og ædelstene. Du kan også købe guld i butikken og se reklamer for en øjeblikkelig guldbonus.

Start med en fordel

Før du deltager i et spil, brug dit guld på fordele og våben. Der er fire standardopgraderinger til en level 1 spiller, og de varer i hele den kamp, du spiller.

Fuldfør mål for at stige i niveau

Gennemfør alle mål på din målliste for at stige i niveau. Når du stiger i niveau, får du adgang til bedre fordele og våben inden spillet starter, som f.eks. hurtigskud, skjold, ekstra ammunition og mere. Du kan også bruge grønne ædelstene til at fremskynde processen.

Flere spil som dette

Tjek vores battle royale-spil for flere multiplayer-titler. De mest populære spil i denne kategori inkluderer Zombs Royale, 1v1 Battle og Agar.io.

Udgivelsesdato

Marts 2022

Udvikler

Winterpixel Games har lavet Rocket Bot Royale.

Platforme

  • Webbrowser
  • Android
  • Steam
  • iOS

Gameplay-video

Reklame
Apple Store LogoGoogle Play LogoSteam Store Logo
Reklame
Reklame
Reklame
Reklame
Reklame