Logo CrazyGames.com
Controller opdaget
Udforsk vores controller-kompatible spil

Rocket Bot Royale

Bedømmelse:
8,9
(157.544 stemmer)
Udvikler:
Winterpixel Games
Udgivet:
marts 2022
Teknologi:
HTML5
Platforme:
Browser (desktop, mobile, tablet), iOS, Android, Steam
Klassificering:
Wiki-sider:

Rocket Bot Royale er et multiplayer-tankspil, der udfordrer tyngdekraften i en battle royale-arena. Spræng andre spillere i luften, saml mønter, undgå stigende vandstande og overlev længere end de andre.

Rocket Bot Royale-funktioner

Udkæmp episke kampe med kampvogne

Brug din kanon til at propelere din tank rundt på øen. Land på klipper med deres eget tyngdepunkt og forsvare din ret til at overleve. Ødelæg andre tanke og tag de belønninger, de efterlader.

Tjen guld og ædelstene

Spil flere vanedannende Rocket Bot Royale-kampe for at opbygge din beholdning af guld og ædelstene. Du kan også købe guld i butikken og se reklamer for at få en øjeblikkelig guldbonus.

Start med en fordel

Før du deltager i et spil, kan du bruge dit guld til at få fordele og våben. Der er fire standardopgraderinger for en level 1-spiller, og de varer i hele det spil, du spiller.

Opnå mål for at stige i niveau

Fuldfør alle målene på din målliste for at stige i niveau. Når du stiger i niveau, får du adgang til bedre fordele og våben, før spillet begynder, som f.eks. hurtigskydning, skjold, ekstra ammunition og meget mere. Du kan også bruge grønne ædelstene til at fremskynde denne proces.

Flere spil som dette

Tjek vores battle royale-spil for flere multiplayer-titler. De mest populære spil i denne kategori inkluderer Zombs Royale, 1v1 Battle og Agar.io.

Udgivelsesdato

Marts 2022

Udvikler

Rocket Bot Royale er udviklet af Winterpixel Games.

Platforme

  • Webbrowser
  • Android
  • Steam
  • iOS
Reklame
Apple Store LogoGoogle Play LogoSteam Store Logo
Reklame
Reklame
Reklame
Reklame
Reklame