Logo CrazyGames.com

Skydespil

Populære Tags

Multiplayer skydespil

Når du tænker på skydespil, forestiller du dig måske det klassiske first-person shooter-spil (FPS) med nærkamp og et hurtigt gameplay. Online multiplayer er en integreret del af mange FPS-spil, hvor du tester dine færdigheder og evner mod spillere fra hele verden.

Hvis du er på udkig efter multiplayer FPS-action med spændende og hurtigt gameplay, er et af disse fire spil et fremragende valg:

Alle disse spil er bygget på core FPS-spil. Fart, sigte, reflekser og færdigheder. Sagen er, at det er kun begyndelsen.

Køretøjsbekæmpelse

Skydespil opfylder et ønske om at deltage i kamp eller teste dine reflekser og dit sigte, og du kan gøre det i alle de omgivelser, du ønsker, fra alle de perspektiver, du ønsker. Hvis du kan lide kampvogne, kan du tage kontrol over en kampvogn og slippe ødelæggelsen løs. Der er en hel sektion dedikeret til tanker-spil for folk, der har lyst til ødelæggelse med køretøjer.

Assault Bots er et af vores mest populære online kampspil med køretøjer. Der er en aktiv online base, så du kan finde et match og springe direkte ind i spillet!

Hvis du vil flyve, kan du tage til luften i Air Wars 3, eller du kan tage helt ud i rummet i Space Battle. Hvis du kan lide det strategiske tempo med gigantiske flådefartøjer, kan du sejle på krigens have i World of Warships. Tjek Crossout, hvis du vil bygge dine egne krigsmaskiner og sprænge andre i luften i højoktanede jordkampe.

Mere skydespil

Skydespilsgenren er blevet påvirket af den virkelige verden, men også af film og spil, der har haft en indflydelse på verden. Minecraft har sat sit præg og inspireret skydespil som WorldZ.

Populariteten af zombieapokalypse-scenarier affødte adskillige zombie-skydespil som Zombocalypse og Zombs Royale.

Der er naturligvis også masser af 2D-skydespil. Vil du skærpe dine reflekser? Se, hvor hurtigt du kan trække, sigte og skyde i Gunblood, et udfordrende 2D-skydespil.

Hvad det end er, du har lyst til at skyde, så find det her, og spil det. De fleste af vores spil er i HTML5, et format på tværs af platforme, der fungerer i alle moderne webbrowsere. Nogle spil er også i Flash. Disse spil kan spilles blot ved at tillade Flash at køre på enhver side, der opfordrer dig til det.


FAQ

Hvad er de mest populære Skydespil?

 1. BuildNow GG
 2. Bullet Force
 3. Air Wars 3
 4. Downtown 1930s Mafia
 5. Forward Assault Remix
 6. Assault Bots
 7. Time Shooter 2
 8. Funny Shooter 2
 9. Air Wars 2
 10. Gridpunk - 3v3 Battle Royale

Hvad er de bedste Skydespil at spille på mobiltelefon og tablet?

 1. Zombie Hunters Online
 2. Subway Clash Remastered
 3. Dead Zed
 4. Subway Clash 2
 5. Time Shooter 3: SWAT

Hvad er nogle undervurderede Skydespil?

 1. My Friend Pedro
 2. Chicken Invaders

Vi har samlet 491 af de bedste gratis online skydespil. Disse spil omfatter browserspil til både din computer og mobile enheder samt apps til dine Android- og iOS-telefoner og -tabletter. De omfatter nye skydespil såsom og top skydespil såsom BuildNow GG, Bullet Force og Air Wars 3.
Vis mere