Logo CrazyGames.com
Controller opdaget
Udforsk vores controller-kompatible spil

Flygt-spil

Der findes en type browser-spil, der har taget den digitale verden med storm og er kommet for at blive: Escape games! De er så populære, at virkelige versioner er dukket op i løbet af de seneste år. Denne type spil tester din logik, intelligens og færdigheder i en række situationer. Normalt skal du løse en række udfordrende gåder for at slippe væk eller komme videre til det næste niveau. Du skal måske interagere med objekter, tale med AI-figurer eller udføre en række træk for at få succes. Du kan f.eks. være låst inde i et rum, og for at finde nøglen skal du gennemsøge forskellige skuffer og hylder for at finde den. Flugtspil er meget sjove at spille, og du får en stor følelse af belønning, når du endelig løser gåderne og gennemfører spillet/niveauet.

Følgende spil er blot et lille eksempel på de forskellige typer flugtspil, som du kan deltage i. Fleeing the complex er et morsomt stickman-spil fra Henry Stickmin-serien. Stickman er låst inde i et fængselskompleks, og du skal hjælpe ham med at flygte. Vælg mellem en række forskellige muligheder for at hjælpe ham med at komme videre, og se, hvordan historien udvikler sig - vær advaret, ikke alle valg fører til din flugt! Riddle School har en lignende historie, men du skal hjælpe din figur med at flygte fra en frygtet eftersidning i skolen! Du kan interagere med dine klassekammerater, samle genstande og vandre gennem forskellige rum. Vil du være i stand til at undvige lærerne og flygte, eller vil du blive fanget af den uhyggelige vicevært?

Endelig har vi Give up 2 - dette hurtige platformspil er ekstremt sjovt og udfordrende. I stedet for at løse puslespil skal du guide din figur gennem forskellige baner og undgå de forskellige forhindringer på din vej. Hop over pigge, undgå laserstråler og brug usynlige platforme for at nå udgangsdøren. Disse titler er helt fantastiske, og du kan vælge mellem endnu flere i vores håndplukkede udvalg af flugtspil!


Spil den bedste online Flygt-spil gratis på CrazyGames, ingen download eller installation påkrævet. 🎮 Spil Daily Room Escape og mange flere lige nu!
Vis mere