Logo CrazyGames.com

Smash Karts

Bedømmelse:
9,0
(790.247 stemmer)
Udvikler:
Tall Team
Udgivet:
maj 2020
Sidst opdateret:
januar 2023
Teknologi:
HTML5
Platform:
Browser (desktop, mobile, tablet)
Klassificering:

Smash Karts er et 3D-multiplayer-kartkampspil. Kør din gokart, saml våben op, og spræng andre karts i luften for at vinde! Bliv ved med at spille for at stige i niveau og låse op for nye figurer og præmier.

Sådan spiller du Smash Karts

Spil spil for at tjene XP

Stå over for andre spillere i arenaen i 3 minutters kart-smashing-majhem. Der er flere kort at udforske. Hvert offentligt spil, du spiller, giver dig XP, som du kan bruge til at stige i niveau.

Gennem at stige i niveau bliver du belønnet med mønter, hatte, hjul og karaktermærker. Du kan bruge karaktermærker i præmiemaskinen til at låse op for nye karakterer med forskellige grader af sjældenhed.

Saml våben op

Kør hen over kasserne med spørgsmålstegn for at samle tilfældige våben og power-ups op. Du kan finde alt fra uovervindelighed til missiler, maskingeværer og miner. Sæt dig ind i din kart og forårsag noget kaos!

Afpas din kart!

Vælg mellem et udvalg af skøre små figurer og karts. Du kan tilpasse din kart og figurer i menuen Tilpas. Der finder du et udvalg af karts, figurer, hatte og ferieartikler!

Mere Kart Battle-spil

Battle Kart-spil bringer to fantastiske spilmodes sammen: deathmatch-arena og kartkørsel. Her er nogle af de bedste spil, hvor du kan opleve den samme eksplosive spillestil:

Kart Wars - et intenst kaotisk multiplayer-kartspil inspireret af Mario Kart. Vælg mellem en række figurer, og erobre arenaen.

Kart Fight - et kartarena-spil med et twist. Slå andre karts ned fra platformen, og få din karakter til at vokse!

Flere kartspil kan du finde her.

Funktioner

  • Actionfyldte multiplayer-kartkampe
  • Lev op, optjen mønter, og gem din statistik
  • Flere våben fra miniguns til bomber!
  • Karter og figurer, der kan tilpasses

Udgivelsesdato

Marts 2020

Opdateringer

  • Juni 2020: En ny bane, The Gravel Pit

Udvikler

SmashKarts.io er udviklet af Tall Team. De har også udviklet spillet Investor Island og BlastAR Pro, et augmented reality arkadespil.

Platforme

  • Webbrowser (desktop og mobil)
  • iOS
  • Android

Sidst opdateret

03. mar. 2023

Reklame
Reklame
Reklame
Reklame
Reklame
Reklame