Logo CrazyGames.com
Controller opdaget
Udforsk vores controller-kompatible spil

Smash Karts

Bedømmelse:
8,9
(1.163.014 stemmer)
Udvikler:
Tall Team
Udgivet:
maj 2020
Sidst opdateret:
november 2023
Teknologi:
HTML5
Platform:
Browser (desktop, mobile, tablet)
Klassificering:
Wiki-sider:

Smash Karts er et 3D multiplayer kart-kampspil. Kør din go-kart, samle våben op og spræng andre karts i luften for at vinde! Fortsæt med at spille for at stige i niveau og låse nye figurer og præmier op.

Sådan spiller du Smash Karts

Kamp og optjen XP

Kæmp mod andre spillere i arenaen i 3 minutter med kart-smadrende forvirring. Der er flere baner at udforske. Hver offentlige kamp, du spiller, giver dig XP, som du derefter kan bruge til at stige i niveau.

Ved at stige i niveau bliver du belønnet med mønter, hatte, hjul og karaktertokens. Du kan bruge karaktertokens i præmiemaskinen for at låse nye figurer op med varierende sjældenhedsgrader.

Saml våben op

Kør over kasserne med spørgsmålstegn for at samle tilfældige våben og power-ups op. Du vil finde alt fra uovervindelighed til missiler, maskingeværer og miner til brug mod dine modstandere. Hop ind i din kart og skab lidt kaos!

Tilpas din kart!

Vælg mellem et udvalg af skøre små figurer og karts. Du kan tilpasse din kart og figurer i tilpasningsmenuen. Her vil du finde et udvalg af karts, figurer, hatte og ferieartikler!

Flere Spil

Battle Kart-spil som SmashKarts.io kombinerer to fantastiske spiltilstande, dødskamp-arena og kartkørsel. Kart Wars er et intensivt kaotisk multiplayer kartspil inspireret af Mario Kart. Vælg mellem en række figurer og erobr arenaen. Flere kartspil kan findes her. Andre populære online IO-spil inkluderer 1v1.lol og Ships 3D!

Funktioner

  • Actionfyldte multiplayer kart-kampe
  • Stig i niveau, optjen mønter og gem dine statistikker
  • Flere våben fra miniguns til bomber!
  • Tilpasselige karts og figurer

Udgivelsesdato

Marts 2020

Opdateringer

  • Juni 2020: Et nyt niveau, The Gravel Pit

Udvikler

SmashKarts.io er udviklet af Tall Team. De har også udviklet spillet Investor Island og BlastAR Pro, et augmented reality arkadespil.

Platforme

  • Webbrowser (desktop og mobil)
  • iOS
  • Android

Sidst opdateret

24. nov. 2023

Gameplay-video

Reklame
Reklame
Reklame
Reklame
Reklame
Reklame