Logo CrazyGames.com
Controller opdaget
Udforsk vores controller-kompatible spil

Smash Karts

Bedømmelse:
8,9
(1.507.320 stemmer)
Udvikler:
Tall Team
Udgivet:
maj 2020
Sidst opdateret:
april 2024
Teknologi:
HTML5
Platform:
Browser (desktop, mobile, tablet)
Klassificering:
Wiki-sider:

Smash Karts er et 3D-multiplayer-kartkampspil. Kør din go-kart, saml våben op, og spræng andre karts i stykker for at vinde! Bliv ved med at spille for at rykke op i niveauer og låse nye figurer og præmier op.

Sådan spiller du Smash Karts

Kæmp og optjen XP

Kæmp imod andre spillere i arenaen i 3 eller flere minutter med kart-smadrende vanvid. Der er flere baner at udforske, og spillet bliver løbende opdateret med flere. Hver offentlige kamp, du spiller, giver dig XP, som du derefter kan bruge til at rykke op i niveau.

Når du rykker op i niveauerne, vil du blive belønnet med mønter, hatte, hjul og karakter-token. Du kan bruge karakter-token i præmie-maskinen for at låse nye figurer op med forskellige sjældenhedsgrader.

Saml våben op

Kør over kasserne med spørgsmålstegn for at samle tilfældige våben og power-ups op. Du vil finde alt lige fra uovervindelighed til missiler, maskingeværer og miner, som du kan bruge imod dine modstandere. Hop ind i din kart og skab lidt kaos!

Tilpas din kart!

Vælg mellem en række skøre små figurer og karts. Du kan tilpasse din kart og figurer i tilpasningsmenuen. Her finder du en samling af karts, figurer, hatte og feriegenstande! Brug dine mønter, karakter-token og ædelstene til at købe forskellige ting i spillet.

Spil med i begivenheder

Der er forskellige sæsonbaserede begivenheder i løbet af året, så sørg for at komme igen og spille Smash Karts i særlige tidspunkter af året for nyt indhold. Der er nye baner omkring Halloween, jul og andre festlige lejligheder, hvor du kan opnå unikke belønninger.

Flere spil

Kartspil som SmashKarts.io forener to fantastiske spiltyper, dødskamp-arena og kartkørsel. Kart Wars er et intenst kaotisk multiplayer-kartspil inspireret af Mario Kart. Vælg mellem en række figurer og erobr arenaen. Du kan finde flere kartspil her. Andre populære online IO-spil inkluderer 1v1.lol og Ships 3D!

Funktioner

  • Actionfyldte multiplayer-kartkampe
  • Ryk op i niveauer, tjene mønter og gemme dine statistikker
  • Adskillige våben fra miniguns til bomber!
  • Tilpasselige karts og figurer

Udgivelsesdato

Marts 2020

Opdateringer

  • Juni 2020: Et nyt niveau, Grusgraven

Udvikler

SmashKarts.io er udviklet af Tall Team. De har også udviklet spillet Investor Island og BlastAR Pro, et augmented reality-arkadespil.

Platforme

  • Webbrowser (desktop og mobil)
  • iOS
  • Android

Sidst opdateret

08. apr. 2024

Gameplay-video

Reklame
Reklame
Reklame
Reklame
Reklame
Reklame