Logo CrazyGames.com
Controller opdaget
Udforsk vores controller-kompatible spil

Actionspil

CrazyGames har et bredt udvalg af actionfyldte titler, der holder dig opslugt af spillet. Uanset om du er til hurtige skydespil i alle deres former; eller den neglebidende hastesituation i en varm politiforfølgelse, finder du det hele her til at spille i din webbrowser.

Udfordrende actionspil

Actionspil indebærer, at man skal overvinde udfordringer, ofte fysisk. Der er normalt et element af reaktionstid og hånd-øje-koordination, så du skal tænke hurtigt for at klare dig godt i spillet.

Nogle actionspil tilføjer et lag af problemløsning til disse grundlæggende elementer med vanskelige udfordringer og gåder. Spil som Vex 4 og Vex 5 kræver hurtig tænkning, god teknik og koordination for at komme igennem stadig mere komplekse banestrukturer, der er fyldt med dødbringende fælder.

Short Life 2 indeholder også dødbringende fælder, men er markant nemmere og byder på hylende morsomt gore og ragdoll-fysik.

Spil med masser af action

Der er også masser af simple actionspil. Måske vil du bare gerne slippe lidt damp af og have det sjovt ved at spille spil. Måske har du lyst til at slippe blodbad og kaos løs i spændende 2D-kampene. I så fald er Stickman Supreme Duelist 2 og Stickman World War måske den slags kaos, du er på udkig efter.

Vores actionspil omfatter en lang række underkategorier ud over puslespil og blodbad, med dyr simulatorer, kampspil og en overflod af platformspil.

Action/Adventure-spil

Action er et hyppigt element i adventures. Hvad ville et eventyr være uden det? Tjek vores eventyrspil ud for medrivende rejser og udforskning, med eller uden action.

Brug gennem hele udvalget eller prøv nogle af de anbefalede spil. Vores spil er HTML5-spil og kan spilles med det samme i de fleste webbrowsere.


Spil den bedste online Actionspil gratis på CrazyGames, ingen download eller installation påkrævet. 🎮 Spil Build and Crush og mange flere lige nu!
Vis mere