Logo CrazyGames.com

Drift Boss

Bedømmelse:
8,6
(66.104 stemmer)
Udgivet:
december 2019
Teknologi:
HTML5
Platform:
Browser (desktop, mobile, tablet)
Klassificering:

Drift boss er et drifting-spil, der spilles ved at trykke på en knap. Kør dit køretøj rundt om vanskelige hjørner og over bump, indtil du falder ned fra platformen. Bliv ved med at spille for at få belønninger og låse op for bedre biler!

Hvordan man spiller

Drift Boss er et simpelt og ligetil spil. For at styre bilen skal du blot klikke for at køre til højre og slippe knappen for at køre til venstre.

Men timing og at se fremad er nøglen til at holde sig på platformen. Der vil være vanskelige steder, som f.eks. bump, som du skal kompensere for, når du drejer om hjørner. Nogle platforme er også mere smalle og kræver en præcis vurdering, når du drejer.

Belønninger

Jo mere du spiller Drift Boss, jo nemmere bliver det at undgå at falde ned fra platformen. Der er flere måder, hvorpå spillet belønner dig for dine fremskridt.

Daglige belønninger - kom tilbage hver dag for at få en ny daglig belønning.

Spin to win - spin to win-belønninger er tilfældige præmier, der kan opstå når som helst i spillet.

Disse belønninger er enten boostere eller mønter, som du kan bruge til at købe alt fra boostere til biler med bedre køreegenskaber. Boostere er frynsegoder, der tilbydes i starten af hvert spil for at hjælpe dig med at forbedre din præstation. Disse omfatter dobbelt score, bilforsikring og møntrus, som kun er tilgængelige i ét løb.

Funktioner

  • Spil nemt med kontrol med én knap
  • Uaflåselige køretøjer med opgraderet håndtering
  • Fremskridt belønnes dagligt

Mere drifting-spil

Der er flere driftspil med 3D-grafik, komplette baner og fantastiske biler. Her er nogle af de mest populære 3D-driftingspil:

Udgivelsesdato

December 2019

Platform

Webbrowser (desktop og mobil)

Reklame
Reklame
Reklame
Reklame
Reklame
Reklame