Logo CrazyGames.com
Controller opdaget
Udforsk vores controller-kompatible spil

House of Hazards

Bedømmelse:
8,4
(403.714 stemmer)
Udvikler:
New Eich Games
Udgivet:
september 2020
Sidst opdateret:
maj 2022
Teknologi:
HTML5 (Unity WebGL)
Platform:
Browser (desktop-only)
Klassificering:

House of Hazards er et sjovt lokalt multiplayer-spil, hvor hver spiller skal udføre opgaver i huset og samtidig undgå farer. Hvor langt kommer du, før en af dine venner får dig til at snuble?

Sådan spiller du House of Hazards

Huset vil gøre dig ondt

Sundhed og sikkerhed? Der er ingen her. Der er tvivlsomme lysarmaturer, vandhaner, der ikke virker, og flyvende toastskiver, der forsøger at slå dig ned. Dette er ikke en feberdrøm. Det er den daglige kamp for dem, der bor i "House of Hazards". Træd frem og se, hvilke små huslige opgaver du kan udføre i dag.

Prøv at leve dit daglige liv

I sidste ende er dit mål at forlade huset. Du har forskellige opgaver, som du skal udføre. Det er simple ting - lave kaffe, tjekke postkassen, vande blomster. Men de andre husmedlemmer vil vente - de vil holde øje med, at du går i deres fælde, før du kan gøre det.

Skab kaos for dine husbeboere

Hvis du er i stand til at skabe farer, er der masser af ting, du kan gøre for at gøre livet surt for dine husbeboere. Du kan affyre vandhaner, toast og lasere mod dem. Smide lys på deres hoveder. Du kan endda samle deres slappe kroppe op fra gulvet og låse dem inde i en kiste!

Mere spil som dette

Der er et stort udvalg af lokale multiplayer-spil på CrazyGames. Husk at tjekke nogle andre legendariske titler, som Fireboy and Watergirl 6, Mini Royale ogMorderer.

Udgivelsesdato

September 2020

Udvikler

House of Hazards er lavet af New Eich Games, den samme udvikler, som har lavet andre enormt populære spil, såsom Rooftop Snipers og Getaway Shootout.

Platform

Webbrowser

Sidst opdateret

20. maj 2022

Gameplay-video

Reklame
Reklame
Reklame
Reklame
Reklame
Reklame