Logo CrazyGames.com
Controller opdaget
Udforsk vores controller-kompatible spil

Minecraft-spil

Så hvilke spil kan du spille uden for Minecraft Classic-verdenen? Eftersom Minecraft har haft så stor indflydelse, er der heldigvis masser af Minecraft-inspirerede titler, der kan tage dig med ud over creepers og proceduremæssigt genererede verdener. Har du nogensinde spekuleret på, hvordan 2D Minecraft ville se ud?

Original Minecraft

Hvis du vil spille det originale spil før udgivelsen, har Mojang udgivet Minecraft Classic i forbindelse med spillets 10-års jubilæum. Denne version er baseret på den browserbaserede alpha-version af spillet og er en god bid af nostalgi for de oprindelige Minecrafters derude.

Vedrørende lignende spil er der masser af sandkassespil i denne genre. Nogle af disse spil er selvudnævnte Minecraft-kloner som Mine Clone 3, der har mange ligheder med det originale spil.

Minecraft-inspirerede spil

Der er masser af innovative titler, der tager Minecraft-elementer til at skabe et helt nyt spil. Vil du ødelægge bygninger ved hjælp af en række menneskeskabte og naturlige våben? Build and Crush giver dig mulighed for at gøre netop det. Riv bygninger ned med tornadoer, bombarder dem med en atombombe og meget mere. Det er en katartisk oplevelse.

Minecraft Zombie Games

Hvis du kan lide din klodsede verden fyldt med multiplayer-action, opfylder spil som Pixel Gun Apocalypse 3 efterspørgslen efter at spille hurtige FPS i et Minecraft-lignende miljø. Andre som ShooterZ og WorldZ involverer kamp for overlevelse i et blokalyptisk zombielandskab. Der findes et væld af Minecraft zombiespil , som du kan spille i din webbrowser.

For flere gratis Minecraft-spil kan du kigge gennem spilsamlingen og se, hvad du kan finde! Alle disse titler kan spilles gratis i din webbrowser, uden at du behøver at downloade dem.


Spil den bedste online Minecraft-spil gratis på CrazyGames, ingen download eller installation påkrævet. 🎮 Spil Bloxd.io og mange flere lige nu!
Vis mere