Logo CrazyGames.com
background
79.569
bedømmelser
9,1

Kan du være den sidste person, der står tilbage i det episke SCAR-spil? SCAR er et episk multiplayer-battle royale-spil, der har ligheder med det enormt populære PUBG. I dette spil udforsker du et åbent landskab og skal samle våben og genstande op for at overleve mod de andre spillere.

Du kan også hoppe ind i køretøjer for at komme hurtigere rundt på kortet. Du skal altid være opmærksom på dine omgivelser, da fjenderne kan være hvor som helst. Kan du blive den sidste mand, der står tilbage og dominere i SCAR?

Hvad kan du forvente af dette fremragende multiplayer-spil

SCAR er et af de bedste gratis online spil til third person shooter, som vi har set i et stykke tid. Grafikken er genial, og Battle royale-gameplayet er intenst, men sjovt. Når du først har vænnet dig til styringen, vil du begynde at samle fjenderne op og forbedre dine færdigheder.

Når du spiller dette sjove battle royale-spil skal du bruge stealth og spille forsigtigt. Hvis du går ind med alle kanoner i fuld fart, kan du blive taget af eller overvældet. Valg af våben er vigtigt at - sørg for at vælge et våben, som du er fortrolig med.

Der er et utal af klasser at vælge imellem - hver klasse kan bruge forskellige våben og har et bestemt færdighedssæt. Brug en klasse, som du kan lide, men som du også er effektiv med. Glem ikke at håne dine modstandere også, når du scorer et kill for at gøre elimineringen endnu mere sød!

Endeligt er SCAR et spil, der har nogle geniale køretøjer såsom buggyer, quad bikes og biler. Selv om de fleste køretøjer ikke har våben, kan du bruge dem til at rejse hurtigt rundt på det store kort. Desuden kan køretøjer også give dækning eller en hurtig flugt.

Giv dette fantastiske tredjepersonsspil en chance i dag og se, om du kan dominere i battle royale-arenaen!

Udgivelsesdato

Marts 2019

Udvikler

SCAR er udviklet af Roberto Mulas (aka Ciorbyn).

Funktioner

  • Multiplayer-shooter-spil i tredje person
  • Differente klasser med et unikt sæt af våben
  • Skønne taunt-muligheder
  • To spiltilstande
  • Mange køretøjer at køre

Platform

Webbrowser

Reklame
Reklame
Reklame
Reklame
Reklame