Logo CrazyGames.com
Controller opdaget
Udforsk vores controller-kompatible spil

Sniperspil

Assassin Sniper Games

Mange sniper-spil sætter dig i rollen som en professionel lejemorder, der har til opgave at identificere og myrde højtstående personer. Populære spil i denne kategori omfatter Sniper Assassin og Sniper Attack 3D. I disse spil får du en målbeskrivelse og skal nedlægge dem diskret.

Online snigskyttespil

Hvis du er en sikker skarpskytte, kan du tage dine sigtefærdigheder med til online-arenaen. At spille online snigskyttespil er en fantastisk måde at teste dine sigtefærdigheder mod andre spillere på. Som du måske ved, er det meget mere udfordrende end at spille mod livløse bots!

Spring ind i et blodigt julemareridt i Winter Clash 3D. På denne online slagmark kan der kun være én geværbevæbnet julemand - nemlig dig. Dette spil er en del af Sniper Clash-serien af skydespil. Der er en bred vifte af online sniper-spil i første- og tredjeperson i denne sektion.

Stickman snigskyttespil

Hvis du ønsker at skyde stikmænd i stedet for mennesker, kan du altid kigge på vores stickman sniper-spil som Tactical Assassin 3. Dette spil går tilbage til snigmorder-temaet, hvor du bliver betalt for at udføre snigmord i hemmelighed og undgå at blive opdaget.


Spil den bedste online Sniperspil gratis på CrazyGames, ingen download eller installation påkrævet. 🎮 Spil Kirka.io og mange flere lige nu!
Vis mere