Klikker-spil

Hvad er et klikkerspil?

Rejsen i clicker-spil starter ofte med en ydmyg begyndelse. Du klikker gentagne gange for at producere en ressource eller tjene penge, indtil du har penge nok til at købe den første opgradering. Derfra fortsætter du med at tilføje opgraderinger til din produktion for at øge produktionen og indtægterne.

Nogle klikker-spil er mere grindede end andre, og mange giver dig en tomgangsbonus for at forlade spillet og komme tilbage.

Et meget grindy, men tilfredsstillende klikspil er Babel Tower, et spil, hvor du bygger det berømte Babel-tårn mursten for mursten for at nå spændende nye højder.

Klik bliver til tomgang

Når du når et vist punkt i mange klikspil, bliver det unødvendigt at klikke. Det er her, at et klikker-spil bliver et lågspil. Til sidst ender du med at leve drømmen om at have en fuldt automatiseret arbejdsgang, der tjener dig store poser penge.

Hvis du vil sætte turbo på den drøm og gøre den til virkelighed på et par timer i stedet for et helt liv, så tjek disse idle-clicker-titler:

Sammenlignende genrer

Hvilken slags klikker spil du end leder efter, kan du finde dem alle her. Hvis du imidlertid ønsker at forfine din søgning lidt yderligere, kan du tjekke disse sider:


FAQ

Hvad er de mest populære Klikker-spil?

 1. Planet Clicker 2
 2. Candy Clicker 2
 3. Idle Gun
 4. Doge Miner 2
 5. Loop Farmer Idle
 6. Magic Swords Idle RPG
 7. Idle Printers
 8. Room Clicker
 9. MineMerge
 10. Weaponsmith Idle

Hvad er de bedste Klikker-spil at spille på mobiltelefon og tablet?

 1. Doge Miner 2
 2. Candy Clicker
 3. Idle Printers
 4. Pokemon Clicker
 5. Idle Streamer

Vi har samlet 272 af de bedste gratis online klikker-spil. Disse spil omfatter browserspil til både din computer og mobile enheder samt apps til dine Android- og iOS-telefoner og -tabletter. De omfatter nye klikker-spil såsom og top klikker-spil såsom Planet Clicker 2, Candy Clicker 2 og Idle Gun.
Vis mere