Logo CrazyGames.com
Controller opdaget
Udforsk vores controller-kompatible spil

Klikker-spil

Hvad er et klikkerspil?

Rejsen i clicker-spil starter ofte med en ydmyg begyndelse. Du klikker gentagne gange for at producere en ressource eller tjene penge, indtil du har penge nok til at købe den første opgradering. Derfra fortsætter du med at tilføje opgraderinger til din produktion for at øge produktionen og indtægterne.

Nogle klikker-spil er mere grindede end andre, og mange giver dig en tomgangsbonus for at forlade spillet og komme tilbage.

Et meget grindy, men tilfredsstillende klikspil er Babel Tower, et spil, hvor du bygger det berømte Babel-tårn mursten for mursten for at nå spændende nye højder.

Klik bliver til tomgang

Når du når et vist punkt i mange klikspil, bliver det unødvendigt at klikke. Det er her, at et klikker-spil bliver et lågspil. Til sidst ender du med at leve drømmen om at have en fuldt automatiseret arbejdsgang, der tjener dig store poser penge.

Hvis du vil sætte turbo på den drøm og gøre den til virkelighed på et par timer i stedet for et helt liv, så tjek disse idle-clicker-titler:

Sammenlignende genrer

Hvilken slags klikker spil du end leder efter, kan du finde dem alle her. Hvis du imidlertid ønsker at forfine din søgning lidt yderligere, kan du tjekke disse sider:


Spil den bedste online Klikker-spil gratis på CrazyGames, ingen download eller installation påkrævet. 🎮 Spil Crusher Clicker og mange flere lige nu!
Vis mere