Logo CrazyGames.com
Controller opdaget
Udforsk vores controller-kompatible spil

Udklædningsspil

Populære spil

Find det perfekte nye look

Bliv en fashionista! At vælge det perfekte outfit er ikke nogen lille opgave. De, der elsker mode, kan sætte pris på den frenetiske spænding ved at shoppe tøj og dele et helt nyt look med ligesindede. Dette er, hvad spillerne kan gøre i dress-up skønhedsspil.

Vi ønsker alle at se godt ud og imponere vores venner ved at se bedst ud. Hvem vil ikke gerne klæde sig ud og se godt ud til en stor begivenhed som et modeshow? Det er vigtigt at skabe det perfekte outfit. Det er derfor, at påklædningsspil er så populære.

Dress to Impress

Det er en verden af high fashion, skønhedskonkurrencer, modeshows og influencers på de sociale medier. Dress up-spil indeholder ofte følgende elementer:

  • Topmodeller som Kim Kardashian
  • Disney-prinsessefigurer som Elsa og Rapunzel
  • Store garderobe af tøj at vælge
  • Accessories såsom solbriller og håndtasker
  • Stylingmuligheder som hår og makeup

Sjove udklædningsspil

Pluk en række tøj og tilbehør i disse sjove og moderigtige påklædningsspil.

Årlig fashionista

Serien Year-Round Fashionista er en af de mest populære fra Idea Studio. Year-Round Fashionista: Elsa har isdronningen selv - Elsa fra Frozen. Spillerne skal vælge forskellige outfits til de forskellige måneder af året. Hver måned har en bestemt stil og et bestemt tema.

Katie's bryllupsdag

Ariana Wedding Prep er et sjovt modespil, hvor du hjælper Ariana med at gøre sig klar til den store begivenhed. Arianas store dag nærmer sig, og selvfølgelig er en fantastisk brudekjole og makeup et must-have. Vælg en passende kjole, og hjælp den smukke brud med at færdiggøre sin makeup og frisure.

Instagirls Dress Up

I Instagirls Dress Up skal du klæde en pige på med de nyeste styles for at hjælpe hende med at skille sig ud fra mængden som en unik Instagram-influencer.

Kan du lide Dress Up Games?

Du vil elske vores udvidede samling af skønhedsspil. Disse kategorier er alle meget populære hos fans af udklædningsspil:


Spil den bedste online Udklædningsspil gratis på CrazyGames, ingen download eller installation påkrævet. 🎮 Spil Funny Angela Haircut og mange flere lige nu!
Vis mere