Logo CrazyGames.com
Controller opdaget
Udforsk vores controller-kompatible spil

Mini Royale: Nations

Bedømmelse:
9,0
(220.897 stemmer)
Udvikler:
Faraway
Udgivet:
november 2021
Sidst opdateret:
april 2023
Teknologi:
HTML5
Platform:
Browser (desktop-only)
Wiki-sider:

Mini Royale: Nations er et gratis spil i browseren med FPS og social strategi. Det kerne-shooterspil er sat oven på et landkontrol-orienteret, socialt strategispil med stor vægt på klaner, alliancer og sociale mekanikker.

Brug for hjælp? Send en e-mail til [email protected]

Bliv medlem af vores Discord-server: https://discord.gg/faraway

Spiltilstande

Der er 3 spiltilstande i Mini Royale: Team Deathmatch, Capture the Flag og Free For All. Deltag i kampe på 2-3 minutter med 9 andre spillere for at score XP, stige i level, fuldføre opgaver og tjene Battle Pass-point til at låse helte- og våbenskins op. Spillere kan spille på offentlige servere eller i private rum. Vil du spille med en ven? Opret et Party og spil sammen med op til 2 andre spillere på samme hold.

Battle Pass

Mini Royale har en ny Battle Pass hver sæson. Spillere kan tjene Battle Pass-point ved at spille kampe, fuldføre opgaver og vinde Kampe mellem Klaner. Ved at tjene Battle Pass-point låser man op for Battle Pass-niveauer og præmier som Orbs, $BUTTER og skins. Battle Pass-point bliver sommetider også uddelt som præmier ved fællesskabsevents, der afholdes på vores Discord Server!

Premium-skins og skatte-skins

Der er 2 typer skins i Mini Royale: Premium-skins og skatte-skins. Skatte-skins optjenes gennem Battle Pass, opgaver og Kampe mellem Klaner. Premium-skins bliver enten droppet ned til spillerne eller oprettet via Fusion i laboratoriet. Ved at eje Premium-skins låser man op for Premium Battle Pass og får betydelige fordele for Battle Passen.

Mini Royale er et spil med en åben økonomi, hvilket betyder, at skins kan købes og sælges frit af spillerne. Du kan se de nyeste kollektioner og tage fat i nogle skins her.

Opgaver

Opgaver er miniopgaver, der giver spillerne præmier ved fuldførelse. I Mini Royale er der daglige opgaver, sæsonopgaver, specielle opgaver og brutale opgaver. Ved at fuldføre disse opgaver låser man skatte-skins op.

Kampe mellem Klaner

Klaner er hjertet af Mini Royale - hver uge er der en ny Krig mellem Klaner, hvor klanmedlemmer skal samarbejde og koordinere gennem specielle missioner for at opnå placeringer på Kampe mellem Klaner Tiered Leaderboard. Igennem Kampe mellem Klaner tjener klaner fantastiske præmier som Battle Pass-point, Orbs, $BUTTER og skattepræmier som Helteskins og Våbenskins.

Fusion

I laboratoriet kan skins fusioneres sammen for at låse sjældne helte og våben op. Både Premium- og skatte-skins kan låses op gennem Fusion. Fusion-recepter bliver frigivet i bølger og inkluderer genstande af alle sjældenhedsgrader: usædvanlig, sjælden, episk og legendarisk.

Bliv en del af vores fællesskab

Mini Royale: Nations bliver udviklet sammen med spillerne. Vi arbejder tæt sammen med vores fællesskab for at levere vigtige opdateringer og forbedringer, som DU gerne vil se. Bliv medlem af vores Discord-server for at se patch notes, chatte med vores udviklerteam, lytte med til ugentlige opdateringskald, spille spil med vores moderatorer, deltage i konkurrencer og giveaways, blive betatester og møde andre spillere ligesom dig.

Ah, og følg os også på Twitter!

Udgivelsesdato

Oplysninger opdateret i oktober 2021 til Mini Royale: Nations

Udvikler

Mini Royale: Nations er udviklet af Faraway

Platform

Webbrowser

Sidst opdateret

06. okt. 2023

Reklame
Reklame
Reklame
Reklame
Reklame
Reklame