Logo CrazyGames.com
Controller opdaget
Udforsk vores controller-kompatible spil

Mini Royale: Nations

Bedømmelse:
9,0
(281.123 stemmer)
Udvikler:
Faraway
Udgivet:
november 2021
Sidst opdateret:
oktober 2023
Teknologi:
HTML5
Platform:
Browser (desktop-only)
Wiki-sider:

Mini Royale: Nations er et gratis browserbaseret FPS- og social strategispil. Det centrale skydespil er placeret oven på et landkontrol-orienteret, socialt strategispil med stort fokus på klaner, alliancer og sociale mekanikker.

Har du brug for hjælp? Send en e-mail til [email protected]

Deltag i vores Discord-server: https://discord.gg/faraway

Sådan spiller du

Spiltilstande

Der er 3 spiltilstande i Mini Royale: Team Deathmatch, Capture the Flag og Free For All. Deltag i kampe på 2-3 minutter med 9 andre spillere for at score XP og level up, fuldføre quests og optjene Battle Pass-points for at låse op for helte- og våbenskins. Spillerne kan spille på offentlige servere eller i private rum. Vil du spille med en ven? Opret en gruppe og spil med op til 2 andre spillere på samme hold.

Battle Pass

Mini Royale har en ny Battle Pass hver sæson. Spillerne kan optjene Battle Pass-points ved at spille kampe, fuldføre quests og vinde Klan-krige. Ved at optjene Battle Pass-points låses nye Battle Pass-niveauer op og præmier som Orbs, $BUTTER og skins. Battle Pass-points gives også som præmier ved fællesskabsbegivenheder afholdt på vores Discord Server!

Premium skins & loot skins

Der er 2 typer skins i Mini Royale: Premium skins og Loot skins. Loot skins optjenes via Battle Pass, quests og Klan-krige. Premium skins airdroppes til spillere eller oprettes via Fusion i Laboratoriet. Køb af Premium skins låser den Premium Battle Pass op og giver betydelige fordele for Battle Pass.

Mini Royale er et spil med åben økonomi, hvilket betyder, at spillere frit kan købe og sælge skins. Du kan se de nyeste kollektioner og få fat i nogle skins her.

Quests

Mini Royale har daglige, sæsonbestemte, specielle og brutale quests. Ved at fuldføre disse quests låses Loot skins op.

Klan-krige

Klaner er livsnerven i Mini Royale: Nations. Hver uge afholdes en ny Klan-krig, hvor klanmedlemmer skal koordinere og samarbejde om specielle missioner for at placere sig på Klan-krigens trinvise rangliste. Gennem klan-krige optjener klaner fantastiske præmier som Battle Pass-points, Orbs, $BUTTER og loot-præmier som Hero skins og våbenskins.

Fusion

I Laboratoriet kan skins fusioneres for at låse op for sjældne helte og våben. Både Premium- og Loot skins kan låses op via Fusion. Fusion-opskrifter frigives i bølger og inkluderer genstande af alle sjældenhedsgrader: Usædvanlige, Sjældne, Episke og Legendariske.

Lignende spil

For flere multiplayer skydespil kan du tjekke Shell Shockers eller Krunker.io.

Deltag i vores fællesskab

Mini Royale: Nations er udviklet i samarbejde med spillere. Vi arbejder tæt sammen med vores fællesskab for at levere vigtige opdateringer og forbedringer, som DU gerne vil se. Deltag i vores Discord-server for at se patch notes, chatte med vores udviklerteam, lytte med under ugentlige opdateringsopkald, spille spil med vores moderatorer, deltage i konkurrencer og giveaways, blive betatester og møde andre spillere ligesom dig.

Øh, og vi er også aktive på Twitter!

Udgivelsesdato

Opdateret oktober 2021 til Mini Royale: Nations

Udvikler

Mini Royale: Nations er udviklet af Faraway.

Platform

Webbrowser

Sidst opdateret

06. okt. 2023

Gameplay-video

Reklame
Reklame
Reklame
Reklame
Reklame
Reklame