Logo CrazyGames.com
Controller opdaget
Udforsk vores controller-kompatible spil

Basketboldspil

Basketball er en af de mest populære sportsgrene i USA, hvilket giver masser af valgmuligheder inden for gaming. Mange spil afspejler virkelige hold og legendariske spillere som James Harden, LeBron James og Kobe Bryant. Her kan du udleve din NBA-drøm i en række gratis basketballspil.

At være professionel i basketball kræver atletik, styrke og hurtighed. At være høj hjælper også. Men at spille basketballspil online kræver kun en internetforbindelse og en mobiltelefon eller en stationær computer. At have hurtige reaktioner og forstå basketballreglerne vil også hjælpe dig til at spille bedre.

NBA basketballspil

Det er basketball i den store liga, og der er pres på. Populære NBA-basketballspil sætter dig på banen med nogle af de bedste hold og spillere. Basketball Stars og Basketball Legends er to vildt populære basketballspil med singleplayer-, multiplayer- og fuldt udbyggede turneringsspil. Hvis du kan lide dine webspil i 3D, er Basketball.io også et godt valg!

Street Basketball Spil

Sikkert, det er sjovt at spille udsolgte kampe som et professionelt hold i verdensklasse. Men at spille freestyle på gaden som en ny dreng kan være langt federe. Du kan holde det virkeligt og skyde kurve på en graffitiplettet bybaggrund, hvor nogle af de professionelle først begyndte at bevise deres evner.

Hvis du vil spille bybasketballspil, kan du tjekke Basket Slam Dunk 2 for at smide nogle slam dunks på gaden. Du har heller ikke nogen ben, hvilket gør tingene interessante.

Basketball Arcade giver dig også mulighed for at øve dine basketballfærdigheder på gaden ved at tage gratis skud på nettet.

Mere basketballspil

Ud over bybasketball og basketball i den store liga er der nogle spil, der ikke helt passer ind i nogen af kategorierne. Spil som Tap-Tap Shots, et arkadespil, hvor du skal blive ved med at trykke for at få bolden i nettet.

Som du kan se, er der et varieret udvalg af basketballspil, som du kan spille i din webbrowser. Vælg et, som du kan lide udseendet af, og spil gratis!


Spil den bedste online Basketboldspil gratis på CrazyGames, ingen download eller installation påkrævet. 🎮 Spil Tap-Tap Shots og mange flere lige nu!
Vis mere