Logo CrazyGames.com

.io spil

Populære Tags

OIO Games' fremgang

Det første .io-spil var Agar.io. Det blev udviklet af Matheus Valadares i 2015 og opnåede stor popularitet gennem internetforummet 4chan. Spillet drejer sig om celler, der vokser ved at spise agar og forbruge andre spillere. Et par måneder efter udgivelsen blev spillet opkøbt af Miniclip, og en ny spilgenre begyndte at opstå baseret på den ydmyge .io-domæneendelse.

De spil, der fulgte, fokuserede på den vækstmekanik, der gjorde Agar så populær, og styrkede idéen om .io som en genre og ikke blot en domæneendelse. Slither.io var et af disse spil, med det samme enkle, men vanedannende koncept, men med slanger. Der er nu vokse spil som Little Big Snake, der tager dette koncept videre, med niveau- og færdighedssystemer, der tilføjer en enorm genspilningsværdi.

Sådan spiller man .IO-spil

Mange .io-spil er stadig baseret på at vokse din karakter ved at indtage mad og slå andre spillere ihjel. Nå toppen af leaderboardet ved at gøre dette gentagne gange, indtil du er den største! De fleste IO-spil har:

 • En stor online multiplayer-arena med et konkurrencedygtigt leaderboard.
 • Enkle mekanikker, der gør gameplayet muligt for alle.
 • Spillere, der spiser mad, og ofte andre spillere, for at vokse sig større.
 • Mest et "survival of the fittest"-fri-for-all, nogle gange med kooperativt gameplay.

Nyeste .IO-spil

.io-spil er vokset betydeligt og omfatter nu alle typer spil, fra æggende FPS-spil som Shell Shockers til overlevelses-battle royale-spil, Zombs Royale.

Nogle af de nyeste .io-spil omfatter Smash Karts og det fantastisk futuristiske FPS-spil, Ev.io. Begge spil blev udgivet i 2020 eller 2021 og har allerede vundet indpas på CrazyGames. Tjek DuckPark.io og Hungry Shark Arena - en Ubisoft Nano titel, for at se to af de nyeste og mest fantastiske .io-spil på markedet.

De fleste .io-spil fungerer problemfrit på mobile enheder og på skrivebordet, da styringen er nem at lære. Gennemse hele samlingen på denne side for alle IO-spil, og sørg for at kigge tilbage regelmæssigt for at få de nyeste og bedste browserbaserede .io-titler!


FAQ

Hvad er de mest populære .io spil?

 1. Bloxd.io
 2. Smash Karts
 3. Shell Shockers
 4. Kirka.io
 5. DashCraft.io
 6. Worm Hunt
 7. Rocket Bot Royale
 8. Ships 3D
 9. Snake.io
 10. Pixel Warfare

Hvad er de bedste .io spil at spille på mobiltelefon og tablet?

 1. Bloxd.io
 2. StarBlast
 3. GoBattle.io
 4. EvoWorld.io (FlyOrDie.io)
 5. Mine-Craft.io

Hvad er nogle undervurderede .io spil?

 1. Stickman Warriors
 2. Splix.io
 3. Tanx
 4. 1v1.LOL
 5. Krunker
 6. Crowd City (Crowded City .io)

Vi har samlet 416 af de bedste gratis online .io spil. Disse spil omfatter browserspil til både din computer og mobile enheder samt apps til dine Android- og iOS-telefoner og -tabletter. De omfatter nye .io spil såsom og top .io spil såsom Bloxd.io, Smash Karts og Shell Shockers.
Vis mere