Logo CrazyGames.com
Controller opdaget
Udforsk vores controller-kompatible spil

Diep.io

Bedømmelse:
8,5
(107.081 stemmer)
Udvikler:
Matheus Valadares
Udgivet:
april 2016
Sidst opdateret:
juni 2023
Teknologi:
HTML5
Platforme:
Browser (desktop, mobile, tablet), iOS, Android
Klassificering:
Wiki-sider:

Diep.io - Det skøre overlevelsesspil med skud. Der findes et væld af io-spil, men måske er der ingen, der er så sjove som det fantastiske hitspil Diep.io. I denne titel skal spillerne styre deres egen cirkel bevæbnet med en dødbringende kanon. Målet er enkelt - bevæg dig rundt på kortet og ødelæg de andre spillere, mens du forbedrer og opgraderer din egen cirkel.

Selvom dette spil kan virke simpelt, er der forskellige aspekter såsom opgraderinger og kortet. Der er en række kampvognsklasser til rådighed, som man kan vælge imellem - hver klasse har et andet våben. Våbenvalget er vigtigt og bør ændres, så det passer til din spillestil.

Spillerne kan også opgradere 8 forskellige stats - helbredsregenerering, maks. helbred, kropsskade, kuglehastighed, kuglepenetration, kugleskade, genladning og bevægelseshastighed. Overvej nøje, hvilke opgraderinger du vil bruge, da spillerne kun har et begrænset antal færdighedspoint at bruge.

En spiller kan f.eks. koncentrere sig om sin kugleskade og hastighed for at give mere ildkraft. Alternativt kan en spiller koncentrere sig om sundhed og regenerering for at forbedre sin overlevelsesevne. Spillerne optjener flere færdighedspoint, efterhånden som de gør skade og stiger i niveau.

Der er også et utal af spiltilstande til rådighed. Den vigtigste tilstand er en fri for alle - hver spiller for sig selv. Andre spilmodes omfatter dog også tag, labyrint, 2 hold, 4 hold og dominans. Prøv de forskellige spiltilstande og se, hvilke der passer til din spillestil.

Glem ikke at vælge din cirkelfarve og et passende gamer-tag også!

Dette spil er tilgængeligt i webbrowseren og også via app-butikken. Desuden er dette episke multiplayer-kampspil lavet af skaberen af agar.io - en anden populær io-titel. Giv det en chance i dag og se, om du kan blive kronet til konge eller dronning af arenaen.MooMoo, Slither, Agar, Brutes, Lordz, ... listen over .io-spil med flere spillere bliver længere og længere! Diep.io er en ny tilføjelse, hvor du styrer en tank og skyder både modstandere og forhindringer ned. På den måde kan du opgradere din tank, mens du forsøger at overleve så længe som muligt.

Udvikler

Diep.io er lavet af Matheus Valadares, den samme udvikler som Agar.io.

Udgivelse

April 2016

Platforme

Diep.io er tilgængeligt som et webbrowser-spil (ved hjælp af HTML5), som en Android-app og som en iOS-app.

Gameplay-video

Reklame
Apple Store LogoGoogle Play Logo
Reklame
Reklame
Reklame
Reklame
Reklame