Logo CrazyGames.com
Controller opdaget
Udforsk vores controller-kompatible spil

Diep.io

Bedømmelse:
8,4
(153.650 stemmer)
Udvikler:
Matheus Valadares
Udgivet:
april 2016
Teknologi:
HTML5
Platforme:
Browser (desktop, mobile, tablet), App Store(iOS, Android)
Klassificering:
Wiki-sider:

Diep.io er et overlevelsesspil, hvor du styrer en cirkel bevæbnet med en kanon. Målet er enkelt - bevæg dig rundt på kortet og ødelæg de andre spillere, mens du forbedrer og opgraderer din egen cirkel.

Sådan spiller du

Skyd for at stige i niveau

Diep er et simpelt .io-spil, der foregår i en stor arena. Du starter som en grundlæggende level 1-tank. Bevæg dig rundt på kortet og skyd på forskellige blokke for at stige i niveau. Det er bedst at gøre det i et stykke tid, før du prøver at tage kampen op med andre modstandere, da hvert level up belønner dig med et opgraderingspunkt, som du kan bruge på et af 8 opgraderingsområder.

Opgrader din Diep-cirkel

Der er 8 forskellige statistikker, du kan opgradere. Disse omfatter helbredsgenerering, maksimalt helbred, kropsskade, skudhastighed, penetrationskraft, skudskade, genopladning og bevægelseshastighed. Overvej dine valg nøje, da du kun har et begrænset antal færdighedspoint, og det bliver sværere at skaffe dem, jo højere niveau du når.

En spiller kan vælge at fokusere på skudskade og hastighed for at få mere ildkraft. Alternativt kan en spiller fokusere på helbred og helbredsgenerering for at forbedre sin overlevelsesevne. Spillerne optjener flere færdighedspoint, når de gør skade og stiger i niveau.

Prøv forskellige spiltyper

Der er også en mangfoldighed af spiltyper til rådighed. Den primære tilstand er frit-for-alle, hvor det er enhver for sig selv. Andre spiltyper inkluderer dog tag, labyrint, 2 hold, 4 hold og dominans. Prøv de forskellige spiltyper og se, hvilke der passer til din spillestil.

Glem ikke at vælge din cirkelfarve og et passende gamer-tag!

Flere spil som dette

Dette spil er tilgængeligt på webbrowser og også gennem app store. Tjek Agar.io for endnu et legendarisk IO-spil, eller prøv nogle andre top titler som Cubes 2048 og Mini Royale: Nations.

Udvikler

Diep.io er udviklet af Matheus Valadares.

Udgivelse

April 2016

Platforme

Diep.io er tilgængelig som et webbrowser-spil (ved brug af HTML5), som en Android-app og som en iOS-app.

Gameplay-video

Reklame
Apple Store LogoGoogle Play Logo
Reklame
Reklame
Reklame
Reklame
Reklame