Logo CrazyGames.com
Controller opdaget
Udforsk vores controller-kompatible spil

Puslespil

Der er en række forskellige puslespil, der udfordrer dine kognitive funktioner hos CrazyGames. Uanset om det drejer sig om din hukommelse, mønstergenkendelse eller logiske færdigheder, har vi traditionelle og moderne puslespil, der får dig til at føle dig klogere.

3D Puslespil

Takket være den moderne spiludvikling kan puslespil være visuelt medrivende med levende farver, tilfredsstillende animationer og 3D-grafik.

Et af de innovative 3D-puslespil er Poly Art 3D. I dette spil skal du løse et 3D-puslespil ved at dreje brikkerne. Den smukke kunst og de smukke animationer får dig til at få lyst til at vide, hvilket problem du skal løse næste gang.

Hvis du nyder presset og spændingen ved escape rooms, skal du tjekke House of Secrets 3D og løse mysteriet for at slippe ud. Hvis du vil have den samme oplevelse med den ekstra skræk ved at flygte fra en morder, så spil Creepy Granny Scream, og du vil ikke blive skuffet. Hvis du kan lide at flygte, har vi en sektion dedikeret til flygtighedsspil.

Traditionelle puslespil

Hvad med de klassiske puslespil, der blev nævnt tidligere? Vi har et væld af dem, nogle i traditionel form og andre med et nyt og unikt twist.

Puzzlespil

Nyd fornøjelsen ved puslespil uden den hjerteskærende frustration over manglende brikker. Hvorfor ikke tage på en Puslespilsbyrejse og udforske de ikoniske byer i verden? Du kan indstille sværhedsgraden og løse puslespil fra ikoniske steder som Paris og Tokyo. Forestil dig at skulle gøre det med et fysisk puslespilsbræt.

Du kan også udforske et stort udvalg af puslespil i Microsoft Jigsaw.

Kortspil

Kortspil er en klassisk tidsfordriv. Kortspil er gået i kaskade gennem generationer af familier. Nyd de allerbedste af dem med spil som Governor of Poker 2 og Uno Online.

Hvis du spiller alene, har vi også et bredt udvalg af Solitaire-spil. Du kan vælge at spille klassikere som Klondike og Spider Solitaire, herunder FreeCell Classic.

Vordspil

Hvis du kan lide puslespil og kortspil, kan du sikkert også lide ordspil. Uanset om du er en naturlig ordsmed eller en weekend-ordforsker, kan du vælge mellem en række traditionelle eller nye ordspil. Prøv Text Twist 2 og se, hvor mange ord du kan finde på, før tiden løber ud!

Alle puslespil

Hvilket puslespil der end passer til dine præferencer, finder du det her. De fleste af vores spil er i HTML5, et format på tværs af platforme, der fungerer i alle moderne webbrowsere. Nogle spil er også i Flash. Du kan spille disse spil ved at tillade Flash at køre, når du bliver bedt om det.


Spil den bedste online Puslespil gratis på CrazyGames, ingen download eller installation påkrævet. 🎮 Spil Train Taxi og mange flere lige nu!
Vis mere