Logo CrazyGames.com
Controller opdaget
Udforsk vores controller-kompatible spil

Kørespil

Sæt dig selv i førersædet i et hvilket som helst køretøj, fra motorcykler til monstertrucks og hurtige superbiler. Der er en række singleplayer- og multiplayer-kørselsspil til spillere, der elsker at køre!

Racing Games

Tag dine køreevner med til rally eller racerbane i spændende free-to-play racerspil. Hvis du vil være et es på drifting-scenen, kan du tjekke Drift Hunters.

Hvad med at køre med hurtige biler gennem en livlig cyberpunk-by? Dyk ned i Cyber Cars Punk Racing. Hvis du vil have en kampbetonet racerspiloplevelse, kan du hoppe ind i det eksplosive Death Chase og køre til døden i skæve 2D-løb.

De fleste racerspil har fuldt ud medrivende 3D-grafik og spilles bedst i fuldskærmstilstand.

Kørselssimulatorspil

På et tidspunkt i historien indså en spiludvikler et eller andet sted, at bilspil ikke kun behøver at handle om racerløb. Spillere er ganske glade for at køre biler for den rene oplevelse af at køre, smadre dem eller endda køre fragtbiler fra den ene destination til den næste.

Hvis du kan lide lyden af at køre lastbiler gennem golde russiske landskaber, kan du prøve Russian Car Driver ZIL 130 for at udleve din drøm om at tage ud på lange leveringsruter, selvfølgelig i Rusland. Tag det smukke landskab i øjesyn undervejs. Måske finder du det terapeutisk at tage ud på landevejen.

Vi har en sektion med lastbilkørselsspil. Denne kategori omfatter kørsel af alt fra leveringsbiler til sneplove og gravemaskiner.

Kørselsspil i den åbne verden

Det kan være en spændende oplevelse at køre hurtige biler rundt i åbne miljøer i en åben verden. Madalin Stunt Cars 2har 34 detaljerede racerbiler og store stuntlegepladser med hop og forhindringer, hvor du kan zoome rundt og lave seje tricks.

Et andet fritkørselsspil med fantastisk grafik er City Car Driving Simulator. I dette spil kan du suse rundt i byen i en ond pisk efter eget valg og undvige trafikken, mens du ser byens neonglød.

Der er endda sandkassekørselsspil, hvor du kan bygge baner fra bunden ved hjælp af vejstykker, ramper og andre ting. Derefter kan du sætte dem på prøve og køre rundt på dem i din drømmebil.

Mere bilspil

CrazyGames har et bredt udvalg af bilspil, som du kan spille online. Der er multiplayer-kørselsspil, hvor du kan kæmpe og ødelægge andre køretøjer i store online-arenaer. Kørespil, hvor du kan køre gennem trafikken i højintense politijagter. Selv spil, hvor du kan crashe dig igennem konkurrencen og optjene nye biler.

De fleste af vores bilspil er i HTML5, hvilket gør dem platformsuafhængige og kompatible med alle moderne webbrowsere. Gennemse og spil alle de spil, du ønsker, gratis.


Spil den bedste online Kørespil gratis på CrazyGames, ingen download eller installation påkrævet. 🎮 Spil Racing Limits og mange flere lige nu!
Vis mere