Logo CrazyGames.com
Controller opdaget
Udforsk vores controller-kompatible spil

Crazy Motorcycle

Bedømmelse:
8,7
(47.845 stemmer)
Udvikler:
AM
Udgivet:
juni 2024
Sidst opdateret:
juli 2024
Teknologi:
HTML5
Platform:
Browser (desktop, mobile, tablet)
Klassificering:

Crazy Motorcycle er et kørespil, hvor du guider en nybegynder-rytter på en højhastighedsmotorcykel hen til målstregen. Naviger gennem spændende niveauer, hvor du hopper over huller og undgår forhindringer. Gør dig klar til en adrenalinfremkaldende oplevelse, mens du tager udfordrende opgaver op på din vej mod sejr!

Sådan spiller du Crazy Motorcycle

Crazy Motorcycle kombinerer Minecraft-grafik med klassisk 80'er-arkade-gameplay. Dine bevægelser er begrænset til venstre, højre, op, ned og hop. Enkelt, men afgørende for din overlevelse på denne forhindringsrige motorcykelbane. Du har også kontrol over lyden - tændt eller slukket. Ah, de gode gamle dage, hvor valg var mere håndgribelige. Mangel på dikkedarer er ikke en målestok for sjov i dette spændende motorløb i himlen.

Målet med spillet er at nå målstregen, mens du undgår forhindringer og indsamler belønninger for at øge din endelige score. Du vil primært køre ligeud med lejlighedsvise venstre- og højresving for at undgå forhindringer eller endnu værre, ende i afgrunden under dig ved at falde af racerbanen.

Det er nødvendigt at manøvrere selv på første niveau for at undgå at falde til din skæbne.

Racerbanen er heller ikke helt lineær, og der er pauser med ingenting under dig – her kommer dine spring i spil. Jo større afstanden er, jo mere fart og hop har du brug for at krydse kløften.

Hvis du ser en række svingende veje forude med bevægelige forhindringer, så sænk farten for at bevare balancen og undgå at ryge ud af vejen. Nøglen til at flytte tingene er at bevæge sig med dem, selvom du kommer tæt på kanten. Ikke alle forhindringer kan springes over.

Tag de røde flag med langs vejen - i dette spil repræsenterer de en god ting - og øg din score.

Udgivelsesdato

Juni 2024

Platform

Webbrowser (desktop og mobil)

Sidst opdateret

03. jul. 2024

Gameplay-video

Reklame
Reklame
Reklame
Reklame
Reklame
Reklame