Flere-spillere spil

Online-multiplayer-spil

Multiplayer-spil er ideelle, hvis du vil tage kampen op mod verden i sjove onlinekampe og åbne 3D-verdener. Læs videre for at få nogle af de bedste anbefalinger, hvis du er i tvivl om, hvilket spil du vil spille næste gang.

Multiplayer IO-spil

De mest populære multiplayer-spil har en åben arena og realtidskampe med andre spillere. Mange af disse arenakampspil kaldes .io spil og er altid tilgængelige til at spille i din webbrowser; ingen download er nødvendig.

Et populært .io-spil i øjeblikket er Betrayal.io, et onlinespil inspireret af Among Us, som forbedrer flere aspekter af det berømte originale spil.

Online skydespil

De fleste online skydespil er FPS-spil (first-person shooter). Disse er nogle af de mest populære multiplayer-spil og har været det siden fremkomsten af enormt indflydelsesrige titler som Counter-Strike.

Den gode nyhed er, at du kan spille lignende FPS-spil i din webbrowser. Bullet Force og Krunker er to skydespil, du kan spille på nettet, og de har aktive fællesskaber, så du vil altid kunne finde en kamp!

MMO-spil

Massively Multiplayer Online Games (MMO) har mange aktive brugere og ofte meget passionerede fællesskaber. De foregår som regel i store åbne verdener, der er baseret på fantasy og mytologi.

Disse spil kan ikke altid spilles i din webbrowser, men nogle af dem er bestemt værd at downloade.

Vi anbefaler disse anmelderroste MMO-spil for den bedste free-to-play-oplevelse:

Andre spil til flere spillere

Det er ikke alle multiplayer-spil, der er online. Nogle indeholder samarbejde mellem to spillere lokalt. Hvis du leder efter denne type multiplayer-spil, kan du se vores 2-spiller-spil for flere relevante titler.

Der findes også multiplayer-kørselsspil, kampspil og alle andre spil, du kan komme i tanke om, men online med andre mennesker, som giver en større udfordring end AI-modstandere.

Gratis at spille

Alle vores multiplayer-spil er gratis at spille, og de fleste af dem kan spilles i din webbrowser. Free-to-play-spil er helt gratis, men nogle giver mulighed for at købe kosmetiske genstande og lejlighedsvis andre genstande i spillet.


FAQ

Hvad er de mest populære Flere-spillere spil?

 1. Shell Shockers
 2. Smash Karts
 3. Highway Racer
 4. BuildNow GG
 5. Ships 3D
 6. Bullet Force
 7. Madalin Cars Multiplayer
 8. Madalin Stunt Cars 2
 9. Hot Lava Floor
 10. Downtown 1930s Mafia

Hvad er de bedste Flere-spillere spil at spille på mobiltelefon og tablet?

 1. Industry Idle
 2. Master Chess
 3. Bloxd.io
 4. Smash Karts
 5. Mine-Craft.io

Vi har samlet 735 af de bedste gratis online flere-spillere spil. Disse spil omfatter browserspil til både din computer og mobile enheder samt apps til dine Android- og iOS-telefoner og -tabletter. De omfatter nye flere-spillere spil såsom og top flere-spillere spil såsom Shell Shockers, Smash Karts og Highway Racer.
Vis mere