Logo CrazyGames.com
Controller opdaget
Udforsk vores controller-kompatible spil

Winter Clash 3D

Bedømmelse:
8,9
(327.258 stemmer)
Udvikler:
Freeway Interactive
Udgivet:
december 2019
Teknologi:
HTML5
Platform:
Browser (desktop, mobile, tablet)
Klassificering:

Skyd mod julemanden i Winter Clash 3D! Winter Clash 3D er en kamp med juletema i Clash 3D-serien. Du er på julemandens side mod de onde nisser. Dette er endnu en fantastisk titel fra den spændende Clash 3D-serie og bringer dig mere first-person shooter-magi og action.

Dette spil har ligheder med både Farm Clash 3D og Subway Clash 3D, men dette actionspil har et sjovt vintertema. Jingle Bells spiller i baggrunden, og du kan også se et juletræ og gaver. Hold dig i bevægelse, og brug de forskellige objekter som dække for at undgå at blive skudt.

På kortet med titlen "Docks" kæmper du på tværs af et havneområde komplet med vand at svømme i. Hver spiller er udstyret med en dødbringende snigskytteriffel, som er et one-shot kill, hvis du lander et hovedskud. Prøv at undgå at sigte eller brug sigtekornet til at zoome ind for at få et forsigtigt snigskud.

Ud af alle Clash 3D online spil er dette spil fremragende til vinter og jul. Glem ikke, at du kan opgradere din figur for at øge deres våbenskade, præcision og helbred - det vil forbedre din overlevelsesevne. Efterhånden som du spiller, kan du også låse op for gyldne våbenomslag og forskellige hovedkostumer til din figur.

Har du det sjovt at forsøge at nedkæmpe de onde nisser i Winter Clash 3D i dag!

Udgivelsesdato

December 2019

Udvikler

Freeway Interactive har udviklet Winter Clash 3D. Prøv også de andre episoder, såsom Sniper Clash 3D og Subway Clash Remastered.

Platform

Webbrowser (desktop og mobil)

Gameplay-video

Reklame
Reklame
Reklame
Reklame
Reklame
Reklame