Logo CrazyGames.com

Sport spil

Populære Tags

Fodboldspil

Fodbold er en af de mest populære sportsgrene på verdensplan, og den omfatter en bred vifte af atletiske og mentale færdigheder. Der er masser af gratis soccer-spil at gennemse her. Vores mest populære fodboldspil er SocCar, som er påvirket af den eksplosive popularitet af køretøjsbaserede sportsspil som Rocket League. Soccer Legends 2021 er også et populært spil.

Basketballspil

Efter fodbold er basketball et af de mest populære sportsspil på verdensplan. Folk over hele verden stiller ind for at se NBA-stjerner som LeBron James, Anthony David, James Harden, James Harden, Giannis Antetokounmpo og andre spille i NBA. Vores samling af basketballspil giver dig mulighed for at opleve basketball sjov ved at score point, lave dunks og ramme 3-punkters. Disse spil omfatter relativt enkle basketballspil til 1 eller 2 spillere som Basketball Stars og Basketball Legends 2020 og mere avancerede basketballspil til flere spillere som Basketball.io og BasketBros.

Amerikanske fodboldspil

Hvis du foretrækker sportsspil med lidt mere kontakt, så er American Football og rugby måske mere din stil. Rugby.io er et tempofyldt og sjovt valg for elskere af amerikansk fodbold og rugby. For de mere fanatiske spillere af amerikansk fodbold giver 4th and Goal 2020 dig kontrol over et præcist spil med statistik.

Kampspil

Hvis du kan lide sport med direkte kontakt som kampsport, har vi en række kampspil, hvor du kan slå dig løs gennem intense kampe. Inden for denne kategori har du boksespil som Punchers, et realistisk 3D-boksespil, som du kan spille mod dine venner på den samme enhed.

Ekstrem sport

I 1990'erne fik ekstremsport som skateboarding et betydeligt løft i popularitet. Denne øgede interesse introducerede snowboarding, skisport, surfing og andre ekstreme sportsgrene i mainstream gaming. Vil du gerne stå på skateboard ned ad bakke som en sulten vaskebjørn, mens du lytter til jazz? Tanuki Sunset dækker dig.

Mere sportsspil

Utallige sportsgrene er berømte rundt om i verden. Vi har kun skrabet på overfladen. Hvad med sportsspil, der involverer at svinge og slå? Vi taler om racket- og bat-and-ball-spil. Disse kategorier omfatter baseball, badminton og cricket. Vi har alle disse spil hos CrazyGames, så udforsk sektionerne med dine yndlingssportsspil i ro og mag.

Alle vores sportsspil er gratis at spille i din webbrowser. Uanset om du vil slå et homerun eller køre på skateboard ned ad bakke som en vaskebjørn, så er dine almindelige og mest udskejelserige sportslige ønsker dækket. De fleste af vores spil er i HTML5, et format på tværs af platforme, der fungerer i alle moderne webbrowsere. Nogle spil er også i Flash. Disse spil kan spilles ved blot at lade Flash køre på enhver side, der opfordrer dig til det.


FAQ

Hvad er de mest populære Sport spil?

 1. Soccer Legends 2021
 2. Crazy Flips 3D
 3. Basketball Stars
 4. Tap-Tap Shots
 5. 8 Ball Billiards Classic
 6. BasketBros
 7. Soccer Skills - Euro Cup
 8. Penalty Shooters 2
 9. Parkour First-Person
 10. Archery Master

Hvad er de bedste Sport spil at spille på mobiltelefon og tablet?

 1. Soccer Skills - Euro Cup
 2. 8 Ball Billiards Classic
 3. Basketball Stars
 4. Soccer Legends 2021
 5. Tap-Tap Shots

Hvad er nogle undervurderede Sport spil?

 1. Tanuki Sunset
 2. Mini Putt
 3. Foosball

Vi har samlet 228 af de bedste gratis online sport spil. Disse spil omfatter browserspil til både din computer og mobile enheder samt apps til dine Android- og iOS-telefoner og -tabletter. De omfatter nye sport spil såsom og top sport spil såsom Soccer Legends 2021, Crazy Flips 3D og Basketball Stars.
Vis mere