Logo CrazyGames.com
Controller opdaget
Udforsk vores controller-kompatible spil

Rum-spil

I mange år har mennesket været fascineret af rummet. Vi har sat vores fødder på månen, landet en robot på Mars og sendt satellitter til de fjerneste dele af universet. Rummet er et stort åbent område, og mange af os kan lide at tro, at der findes fremmede arter derude, som vi kan komme i kontakt med. Film som E.T., Alien og Star Trek har underholdt os i mange år og givet os forestillinger om små grønne mænd fra det ydre rum! Rumspil giver os mulighed for at udforske andre verdener, kæmpe mod rumvæsner og kæmpe enorme stjerneslag.

Disse fire rumspil er blevet håndplukket for at repræsentere fire af vores mest populære titler i denne genre. Først har vi Run 3 - dette rumbaserede løbespil tester virkelig dine færdigheder og reflekser. Du styrer en sød lille alien og skal guide ham gennem en forhindringsbane. Hop over huller i banen og undgå de smuldrende stenkvadrater. Det, der gør dette løbespil endnu mere spændende, er, at du kan løbe på hver side af banen! Dernæst har vi Destination Kepler - I dette spændende spil om udforskning skal du bygge et rumskib og besætning for at finde en ny beboelig planet. Ansæt besætning, forsker i nye evner og opgraderinger og forbedrer dit rumskib. Du kan også gøre holdt på forskellige planeter undervejs og udforske dem, f.eks. månen.

For det tredje har vi Spaceplan, som er et interessant tomgangsspil, der giver dig ansvaret for et rumskibs kontrolpanel. Du skal generere strøm ved hjælp af dit museklik og forbedre den hastighed, hvormed du kan indsamle strøm automatisk. Desuden kan du udføre forskellige opgaver og opgraderinger. Se nøje efter, da din strømgenerering påvirkes af din bane og solenergi fra solen. Endelig har vi det sjove Galaxy Siege 3 - Dette er en strategisk rumskibsbygger med RPG-elementer. Du skal bygge et skib og udstyre det med forskellige komponenter. Komponenterne omfatter f.eks. grabbers, brændstofceller og lasere. Brug disse komponenter til at indsamle materialer og besejre de fremmede horder. Som du kan se, er disse fire spil fremragende og meget sjove - hvorfor ikke også tage et kig på de andre rumskibstitler, som vi har at tilbyde?


Spil den bedste online Rum-spil gratis på CrazyGames, ingen download eller installation påkrævet. 🎮 Spil Planet Clicker 2 og mange flere lige nu!
Vis mere