Logo CrazyGames.com
Controller opdaget
Udforsk vores controller-kompatible spil

Stickman spil

Som du måske kan forestille dig, afspejler de mest populære stickman-spil de spil, der generelt er populære. Det betyder, at du kan forvente at finde uforholdsmæssigt mange stickman kampspil, 2D-platformspil og skydespil i dette afsnit. Det er trods alt de mest actionfyldte titler.

Stickman Fighting Games

Så hvad er nogle gode stickman kampspil? Stickman Fighting 3D er et højt vurderet 1v1-kampspil med episke combos og bevægelser, der ligner nogle af de bedste almindelige 3D-kampspil.

Hvis du hellere vil gå gennem gaden og hele tiden tæve punkere med alle de våben, du kan få fingrene i, vil Stickman Street Fighting være et exceptionelt valg i stedet.

Hvis du ikke kan vælge disse to muligheder, kan du flaksende rundt som en vild ragdoll og kæmpe mod Stickman-fjender med nærkamps- og projektilvåben i Stickman Supreme Duelist 2.

Stickman Shooting Games

Der er ingen mangel på stickman skydespil. Især stickman sniper spil, af ukendte årsager. Mange af disse spil går ud på at bruge et snigskyttegevær til at eliminere andre stickman'er. Tjek Elite Sniper ud og knald nogle stickman-hoveder!

Henry Stickmin

De mest populære spil i stickman-sektionen er Henry Stickmin-spillene. Denne serie er en kultklassiker, der spilles igennem af mange Youtubere til seernes fornøjelse. Spillets fortælling er en actionparodi, der er drevet af de beslutninger, du træffer. Fleeing the Complex og Escaping the Prison er to sjove Henry Stickmin-spil at spille igennem.

Mere Stickman-spil

Som du kan se, er der flere sider med Stickman-spil, som du kan gennemse og finde noget, du elsker at spille! Mange af disse spil passer ikke ind i den typiske genreform, som Vex 5, der er et side-scrolling action platformer centreret omkring en pindemandsfigur kaldet Vex. Spillet er utroligt sjovt og kan spilles på alle enheder!

Hvis episke kampe er mere noget for dig, kan du også tjekke Stickman Clans og bygge et hold af hærdede stickman-krigere op for at erobre verden.


Spil den bedste online Stickman spil gratis på CrazyGames, ingen download eller installation påkrævet. 🎮 Spil Ragdoll Archers og mange flere lige nu!
Vis mere