Logo CrazyGames.com

Eventyrsspil

Populære Tags

Udforsk verdener

Hvad gør et eventyr til et eventyr? Udforskning. Man kan sige, at en del af spændingen ved et adventurespil er at opdage nye verdener.

Monster Sanctuary er et spændende spil, der giver dig mulighed for at gøre det. Du vil blive fejet væk på quests gennem ældgamle huler, iskolde landskaber og smukke skove. Du samler og kæmper mod monstre i et gennemført spil med en blanding af rollespil og PvP-kamp, alt sammen i en 2D-verden.

Naturligvis er der et tydeligt krydsfelt med RPG- og adventurespil, fordi RPG-spil næsten altid indebærer en progressiv karakterudvikling og et væld af eventyr.

Byg et imperium

Du behøver ikke at være nede på jorden, på jorden, i hovedpersonens sko, for at have et eventyr. Du kan være i himlen og trække i civilisationens tråde som en velvillig dukkefører.

Ja, vi taler om strategispil. Forskellen er, at i stedet for at udvikle en karakter, udvikler du en civilisation. Disse top-down RTS-spil involverer strategisk tænkning, hvor du tager fat på samfundets økonomiske problemer og ofte opbygger en militærmagt.

Hvis dette lyder som din slags eventyr, er der et par topspil, du kan overveje. Hvis du vil bygge en fredelig verden, kan du tjekke Final Earth 2, et afslappende vertikalt bybygningsspil, der foregår i rummet. Musikken er også virkelig afslappende.

Hvis du vil gå fuld verdensherskab i et MMO-strategispil, er Battle for the Galaxy og Goodgame Empire to berømte valg. Du kan opbygge et imperium i begge disse spil, men der er også stor fokus på kampe.

Gratis eventyrspil for alle

Eventyr dækker over en bred vifte af spil. Uanset om du kan lide uskyldigt at udforske nye verdener, actionfyldte eventyr eller at opbygge imperier, er der et rigtigt eventyr til dig hos CrazyGames. Måske har du bare lyst til at strejfe rundt på jorden som en hest i Horsesimulator. De fleste af vores spil bruger HTML5, og de er alle tilgængelige til at spille i din webbrowser med det samme og gratis.


FAQ

Hvad er de mest populære Eventyrsspil?

 1. Infiltrating the Airship
 2. Eternal Road
 3. Spooky Island
 4. The White Room
 5. Little Alchemy 2
 6. The White Room 2
 7. Havendock
 8. Fancy Pants Adventure
 9. Escape or Die
 10. Fleeing the Complex

Hvad er de bedste Eventyrsspil at spille på mobiltelefon og tablet?

 1. The Final Earth 2
 2. Diamond Hunt Mobile
 3. Little Alchemy 2
 4. ISLANDER
 5. Ray Part 1

Hvad er nogle undervurderede Eventyrsspil?

 1. Little Alchemy 2
 2. Little Alchemy
 3. Goodgame Big Farm
 4. The Legend of Zelda
 5. Draw a Stickman

Vi har samlet 433 af de bedste gratis online eventyrsspil. Disse spil omfatter browserspil til både din computer og mobile enheder samt apps til dine Android- og iOS-telefoner og -tabletter. De omfatter nye eventyrsspil såsom og top eventyrsspil såsom Infiltrating the Airship, Eternal Road og Spooky Island.
Vis mere