Logo CrazyGames.com
Controller opdaget
Udforsk vores controller-kompatible spil

Ducklings

Bedømmelse:
8,8
(52.135 stemmer)
Udvikler:
Pelican Party Studios
Udgivet:
september 2019
Teknologi:
HTML5
Platforme:
Browser (desktop, mobile, tablet), iOS, Android
Klassificering:

Du er en and på en mission. Red alle ællingerne fra farerne ved vandlivet. Farer som hensynsløse bådførere, der roder ind i dig og afslutter dine mål før tid. Bliv ved med at samle ællinger og tage dem sikkert hjem til din rede. Nå målene, og få dit hjem til at vokse til den ondeste fuglerede i bugten.

Sådan spiller du Ducklings.io

Spar på ællingerne

Svøm rundt i søen, og red ællinger ved at flyde i nærheden af dem. Tag ællingerne tilbage til deres rede. Red så mange ællinger du vil med hver rejse.

Hver gang du når det tilsigtede antal ællinger, opgraderes din rede. Gentag processen med at redde ællinger, indtil din rede bliver en andefæstning, som du kan regne med.

Undgå farer!

Du er ikke alene i Ducklings.io. Andre ænder konkurrerer også om at redde ællingerne, og de vil ikke tøve med at tage alle dine hårdt tjente ællinger fra dig. Hold øje med snedige ænder, og sørg for, at du ikke bliver ramt af en båd. Hvis du bliver ramt af en båd, er spillet slut!

Sammenlignende spil

Der er ikke mange spil, der involverer at redde ællinger, mens du beskytter dem mod snedige tyve og uforsigtige bådførere. Ducklings.io indeholder dog vækstmekanikker som i vækstspil. Forskellen er, at du dyrker din rede og ikke karakteren direkte. opgraderingsspil er også lignende, hvis du vil have flere sjove spil!

Udgivelsesdato

September 2019

Udvikler

Ducklings er udviklet af Pelican Party Studios. De udvikler også det fantastiske Nugget Royale.

Platforme

  • Webbrowser (desktop og mobil)
  • Android
  • iOS
Reklame
Apple Store LogoGoogle Play Logo
Reklame
Reklame
Reklame
Reklame
Reklame