Logo CrazyGames.com
Controller opdaget
Udforsk vores controller-kompatible spil

Moto X3M

Bedømmelse:
9,1
(906.847 stemmer)
Udvikler:
MadPuffers
Udgivet:
oktober 2022
Sidst opdateret:
oktober 2022
Teknologi:
HTML5
Platforme:
Browser (desktop, mobile, tablet), iOS, Android
Klassificering:

Moto X3M er et tidskørselscykelspil med udfordrende forhindringer. Der er 22 niveauer, som hver især udgør en ny udfordring og giver mulighed for at udføre vilde stunts på din dirt bike. Udstyr din hjelm, giv den gas, og kør mod uret til målstregen!

Sådan spiller du Moto X3M

Når du kommer videre i Moto X3M, er der et element af forsøg og fejl, når du navigerer rundt mellem de forskellige forhindringer, som hver ny bane byder på. Fejl koster dog tid og påvirker din score, når du er færdig med banen.

Tips og tricks

Kør hurtigt, men nærmer dig nye forhindringer med forsigtighed. Hver fejl koster tid og sænker den stjerneklassificering, som du får tildelt ved banens afslutning. Du kan udføre stunts for at tage tid fra din endelige score, så sørg for at få plads til saltoer over store spring!

Baner

Der er 22 baner i Moto X3M. Banerne starter grundlæggende, men eskalerer hurtigt til et væld af fælder og forhindringer, der bremser dig. Alle banerne har stor genspilbarhed, da du bliver belønnet baseret på den tid, det tager at gennemføre forsøget.

Motorcykler

De stjerner, du optjener ved at gennemføre Moto X3M-niveauer, kan bruges til at købe to nye motorcykler. Det er endnu et incitament til at spille banerne igen for at opnå din bedste tid og score dig selv en ny motorcykel!

Sammenlignende spil

Der er mange spil i Moto X3M-serien, som du finder nedenfor. Hvad angår lignende spil, så tjek Moto Maniac 2 og Moto Maniac 3 for flere udfordrende løb! Se vores cykelspil og stuntspil for at se mere.

Funktioner

  • 22 baner med fantastisk genspilningsværdi
  • Flere og flere forhindringer og udfordringer
  • Tjen flere stjerner ved at tage mindre tid
  • Brug stjerner på nye motorcykler

Udvikler

Udvikleren af Moto X3M er MadPuffers. Ud over alle Moto X3M-spillene har de skabt basketballspil med kæmpehits som Basketball Legends og Basketball Stars.

Udgivelsesdato

Maj 2015

Platforme

Dette er et webbrowser-spil, der kan spilles på desktop eller mobile enheder.

Sidst opdateret

03. okt. 2022

Gameplay-video

Reklame
Apple Store LogoGoogle Play Logo
Reklame
Reklame
Reklame
Reklame
Reklame