Vokse-spil

Grow-spil har forbrug for at udvikle din karakter som en central mekanik. Disse spil foregår ofte i en online arena. Jo større du bliver, jo nemmere er det at sluge andre spillere og blive endnu større!

Eat to grow-spil er enkle, men stærkt konkurrenceprægede spil. Målet er ofte at spise så meget mad som muligt, mens du taktisk undgår og udsletter dine modstandere, efterhånden som du gør fremskridt.

Det oprindelige grow-spil er Agar.io, en titel, der ikke behøver nogen introduktion. I dette spil vokser du simpelthen cirklen større ved at forbruge de mindre cirkler.

Worms and Snakes

De bedste grow-spil indeholder orme og slanger, der kæmper om næring. Det er overlevelse i sin mest rå form. Worms Zone er et spil, der indfanger essensen af overlevelse perfekt. I dette spil skal du kæmpe for mad og power-ups, mens du taktisk skal nedlægge andre orme med snedige manøvrer.

Det mest populære grow-spil er Slither.io, et spil med en radikalt anderledes æstetik, men stort set samme præmis. Spis mad, dyrk din orm, og overlev.

Mere Grow-spil

Grow-spil handler ikke kun om orme, selv om det er et populært valg. De samme mekanismer bruges i en række andre scenarier fra overlevelsesspil som Mope.io, hvor du starter som mus, til Powerline.io, et spil, der begrænser bevægelsen til 4 retninger ligesom det originale Snake.

Tjek Hole.io ud for et spil, hvor du kan styre et sort hul og opsluge hele byer!

Mennesker er tiltrukket af tanken om at dyrke ting som et symbol på præstation og fremskridt. Det er sandsynligvis derfor, at grow-spil er enormt populære og vanedannende spil at spille online. Gennemse hele samlingen af grow-spil for at få mere!


FAQ

Hvad er de mest populære Vokse-spil?

 1. Stabfish.io
 2. EvoWars.io
 3. MiniGiants.io
 4. Gulper.io
 5. Slither.io
 6. EvoWorld.io (FlyOrDie.io)
 7. Worms.Zone
 8. Chompers.io
 9. Mitos.is
 10. digdig.io

Hvad er de bedste Vokse-spil at spille på mobiltelefon og tablet?

 1. EvoWorld.io (FlyOrDie.io)
 2. Gulper.io
 3. MiniGiants.io
 4. EvoWars.io
 5. Stabfish.io

Vi har samlet 129 af de bedste gratis online vokse-spil. Disse spil omfatter browserspil til både din computer og mobile enheder samt apps til dine Android- og iOS-telefoner og -tabletter. De omfatter nye vokse-spil såsom og top vokse-spil såsom Stabfish.io, EvoWars.io og MiniGiants.io.
Vis mere