Logo CrazyGames.com
Controller opdaget
Udforsk vores controller-kompatible spil

Chess Online Multiplayer

Bedømmelse:
8,4
(44.872 stemmer)
Udgivet:
november 2022
Teknologi:
HTML5
Platform:
Browser (desktop, mobile, tablet)
Klassificering:

Chess Online Multiplayer er et gratis skakspil, som du kan spille online med en ven eller mod en AI-modstander. Tjen guld til at købe nye stilfulde skakbrætter og brikker!

Sådan spiller du

Øv dig mod AI

Det er en god måde at skærpe dine skakfærdigheder på ved at spille mod AI. Det er ikke for let eller svært at slå AI'en, men hvis du er en dygtig skakspiller, vil du opleve, at det er nemt at slå robotterne, da de ofte træffer dårlige valg.

Hvis du synes, at AI'en er for overlegen, anbefaler vi, at du læser en skakguide for at lære mere.

Spil med venner

Sæt dine venner skakmat og vis dem, hvem der har det overlegne intellekt i dette tankespil for tidsalderen. Du kan også udfordre tilfældige modstandere online og se, hvor du står i forhold til spillere fra hele verden.

Pift dit skakbræt op

En professionel skakspiller som dig vil have et ekstravagant og stilfuldt skakspil, der passer til dine evner. Det er her, at butikken kommer ind i billedet. Du kan bruge dine kontanter her til at købe forskellige temabrikker, brætter, markører og meget mere.

Flere lignende spil

Chess Online Multiplayer er et af vores mange skakspil. Hvis du elsker skak, kan du prøve noget andet som Chessformer, et puslespil baseret på skakbrikker. Uno Online er også et af vores populære og sjove spil, som du kan spille med venner.

Udgivelsesdato

November 2022

Platform

Webbrowser (desktop og mobil)

Gameplay-video

Reklame
Reklame
Reklame
Reklame
Reklame
Reklame