Mus-spil

Historiedrevne spil

Nogle musespil fokuserer på beslutningstagning i historiedrevne spil som Fleeing the Complex og andre titler i Henry Stickmin-samlingen. Disse spil kræver, at du reagerer på dialog og står over for en række morsomme konsekvenser baseret på dine input.

Multiplayer-musspil

En del andre museklikspil indeholder onlinekampe mod andre spillere som i Stabfish.io og WarCall.io. Gennemse hele samlingen for at finde flere online musespil!

Idle musespil

Idle klikspil udgør mange musespil, fordi de indebærer, at man skal klikke meget for at komme videre i spillet. Gennemse vores klikspil hvis det er den slags spil, du leder efter!

Spil på alle enheder

Selv om disse spil er kategoriseret som musespil, kan mange af dem også stadig spilles på mobile enheder ved at swipe og trykke i stedet for at bruge en mus.


FAQ

Hvad er de mest populære Mus-spil?

 1. Stacky Bird
 2. ToT or Trivia
 3. Wood Cutter - Saw
 4. Minecube
 5. Helix Jump
 6. Crazy Flips 3D
 7. Cups - Water Sort Puzzle
 8. Planet Clicker 2
 9. Stabfish.io
 10. Idle House Build

Hvad er de bedste Mus-spil at spille på mobiltelefon og tablet?

 1. Idle Mining Empire
 2. Stabfish.io
 3. Stacky Bird
 4. Idle Streamer
 5. Soccer Skills: Euro Cup 2021

Vi har samlet 938 af de bedste gratis online mus-spil. Disse spil omfatter browserspil til både din computer og mobile enheder samt apps til dine Android- og iOS-telefoner og -tabletter. De omfatter nye mus-spil såsom og top mus-spil såsom Stacky Bird, ToT or Trivia og Wood Cutter - Saw.
Vis mere