Logo CrazyGames.com
Controller opdaget
Udforsk vores controller-kompatible spil

Mahjongg Solitaire

Bedømmelse:
7,8
(31.661 stemmer)
Udvikler:
Arkadium
Udgivet:
august 2022
Teknologi:
HTML5
Platforme:
Browser (desktop, mobile, tablet), Android
Klassificering:

Mahjongg Solitaire er et mahjongspil med traditionelle regler og moderne visuelle effekter. Der er ingen blandinger, og spillet er tidsbestemt, men spillets tempo er afslappende.

Sådan spiller du

Spot mønstrene

Mahjong er et udfordrende puslespil. Der er så mange fliser, hvoraf mange ser ens ud, men har små forskelle. Udover at skulle spotte disse mønstre kan du ikke flytte fliser, som er blokeret på begge sider. Enten venstre eller højre side skal være tilgængelig.

Brug hints, når du sidder fast

Mahjongg Solitaire tilbyder hints, hvis du sidder fast. Der er dog ingen blanding af fliser som i nogle andre mahjongspil. Spillene er også tidsbegrænsede, så der er en vis hastighed i, hvor mange fliser du kan matche.

Når spillet slutter, får du en score for de fliser, du har matchet, og en bonus for, hvor langt du er kommet i spillet, før tiden løb ud.

Flisegrupper

Mahjongg Solitaire har 144 fliser, der primært er opdelt i tre kulører. De primære kulører er:

  • Prikker - med cirkler
  • Bambus - med linjer
  • Tegn - med kinesiske tegn

I Mahjongg Solitaire vil du også opdage særlige fliser, der kan matches, selv uden det samme billede. Disse er markeret med blåt eller grønt.

Flere spil som dette

Mahjongg Solitaire er et fremragende valg for begyndere eller regelmæssige mahjong-entusiaster. Der er dog mange andre titler at finde i vores samling af mahjongspil. Mahjong Online og Mahjong Titans er to populære valg.

Udgivelsesdato

Oktober 2016

Platform

Webbrowser (desktop og mobil). Vi har også en Android-version.

Sidst opdateret

03. aug. 2022

FAQ

Skal det staves mahjong eller mahjongg?

Både ord er korrekte og bruges til at beskrive det samme spil.

Er Mahjongg Solitaire et svært spil?

Mahjong er generelt et vanskeligt spil, men dette er nok et mahjong-spil af middel sværhedsgrad sammenlignet med andre. Der er ingen blandinger, men du har 10 minutter og ubegrænsede hints, hvilket afbalancerer spillet fint.

Reklame
Google Play Logo
Reklame
Reklame
Reklame
Reklame
Reklame