Logo CrazyGames.com

Mahjongg Solitaire

Bedømmelse:
7,6
(12.126 stemmer)
Udvikler:
Arkadium
Udgivet:
august 2022
Teknologi:
HTML5
Platforme:
Browser (desktop, mobile, tablet), Android
Klassificering:

Mahjongg Solitaire er et mahjong-spil med traditionelle regler og moderne grafik. Der er ingen blandede spil, og spillet er tidsstyret, men tempoet er afslappet.

Sådan spiller du

Spotte mønstrene

Mahjong er et tricky puslespil. Der er så mange brikker, hvoraf mange ser ens ud, men har små forskelle. Sammen med behovet for at spotte disse mønstre kan du ikke flytte nogen brikker, hvis begge sider er blokeret. Den venstre eller højre side skal være tilgængelig i det mindste.

Brug hints, når du sidder fast

Mahjongg Solitaire indeholder hints, hvis du sidder fast, men der er ingen shuffle-funktion som i andre mahjong-spil. Spillene er også tidsbestemt, hvilket betyder, at det haster med at finde ud af, hvor mange brikker du kan matche.

Når spillet slutter, får du en score for de fliser, du har matchet, og en bonus for, hvor langt du kom i spillet, inden tiden løb ud.

Tilegrupper

Mahjongg Solitaire har 144 fliser, der primært er opdelt i tre farver. De primære kulører er:

  • Prikker - har cirkler
  • Bamboo - indeholder linjer
  • Tegn - indeholder kinesiske tegn

I Mahjongg Solitaire vil du også bemærke særlige brikker, der kan matches, selv uden det samme billede. Disse er fremhævet med blå eller grøn.

Mere spil som dette

Mahjongg Solitaire er et fremragende valg for en nybegynder eller en almindelig mahjong-entusiast. Der er dog mange andre titler at finde i vores mahjong-spil samling. Mahjong Connect og Mahjong Classic er to populære valg.

Udgivelsesdato

Oktober 2016

Platform

Webbrowser (desktop og mobil). Vi har også en Android-version.

FAQ

Skal det staves mahjong eller mahjongg?

Både ord er korrekte og bruges til at beskrive det samme spil.

Er Mahjongg Solitaire et svært spil?

Mahjong er generelt et vanskeligt spil, men dette er nok et mahjong-spil af middel sværhedsgrad sammenlignet med andre. Der er ingen blandinger, men du har 10 minutter og ubegrænsede hints, hvilket afbalancerer spillet fint.

Sidst opdateret

03. aug. 2022

Reklame
Google Play Logo
Reklame
Reklame
Reklame
Reklame
Reklame