Logo CrazyGames.com
Controller opdaget
Udforsk vores controller-kompatible spil

Ev.io

Bedømmelse:
9,2
(198.430 stemmer)
Udvikler:
eviocontact
Udgivet:
juli 2021
Sidst opdateret:
december 2022
Teknologi:
HTML5
Platform:
Browser (desktop, mobile, tablet)
Wiki-sider:

Ev.io er et multiplayer FPS-spil, der foregår i en futuristisk arena. Spillet har taktiske bane-designs, der minder om Halo, Destiny og Quake. Du har forskellige våben og evner, som kan bruges til din fordel på slagmarken. Klik for at springe direkte ind i kampen!

Sådan spiller du

For at spille Ev.io skal du blot klikke for at blive tilfældigt tilføjet til et spil. Du kan spille både free-for-all deathmatch og team deathmatch.

Niveauer

Ev.io har forskellige science fiction-inspirerede niveauer. Brug den futuristiske arkitektur taktisk til din fordel. Dobbelt- og trippelhop for at nå høje steder og overraske dine modstandere med et angreb fra oven.

Våben

Der er et udvalg af våben i Ev.io. Du har tre mulige standardvåben. Se nedenfor, hvordan du skifter dine standardvåben. Når du er i spillet, findes der våben spredt rundt på kortet på bestemte steder. Der er snigskytterifler, raketkastere og andre våben, der kan give dig en fordel.

Evner

Ev.io indeholder et enkelt evnetræ, der dækker hoppehøjde, ammunition, teleport, udholdenhed og genindlæsningstid. Du kan også skifte dit standardvåben fra evnersiden.

Lignende IO-spil

Ev.io er en del af en ny generation af browserbaserede online FPS-spil. Disse gratis skydespil er ofte taktiske, tempofyldte og har nærkampe.

Andre populære io-spil i denne genre inkluderer Kirka og Krunker. Disse gratis browserbaserede skydespil har det samme kernegameplay med deres egen unikke stil. Gennemse vores FPS-spil for mere!

Udgivelsesdato

Januar 2021

Platform

Webbrowser

Reklame
Reklame
Reklame
Reklame
Reklame
Reklame