Logo CrazyGames.com
Controller opdaget
Udforsk vores controller-kompatible spil

Ev.io

Bedømmelse:
9,1
(249.326 stemmer)
Udvikler:
eviocontact
Udgivet:
juli 2021
Teknologi:
HTML5
Platform:
Browser (desktop, mobile, tablet)
Wiki-sider:

Ev.io er et multiplayer FPS-spil, der foregår i en futuristisk arena. Spillet har taktiske banedesigns, der minder om Halo, Destiny og Quake. Du har forskellige våben og evner, som kan bruges til din fordel på slagmarken. Klik for at hoppe direkte ind i kampen!

Sådan spiller du

For at spille Ev.io, skal du blot klikke for tilfældigt at blive tilføjet til et spil. Du vil kunne deltage i free-for-all deathmatch og team deathmatch spil.

Niveauer

Der er forskellige niveauer i Ev.io inspireret af science fiction. Brug den futuristiske arkitektur taktisk til din fordel. Brug dobbelt- og trippelspring for at nå høje steder og overraske dine modstandere med angreb fra oven.

Våben

Ev.io tilbyder en række forskellige våben. Du har tre mulige standardvåben. Se nedenfor hvordan du ændrer dine standardvåben. Når du er i spillet, er der våben spredt ud over kortet på specifikke steder. Der er sniper rifler, raketkastere og andre våben, der kan give dig en fordel.

Evner

Ev.io har en simpel evnestruktur, der dækker hoppehøjde, ammunition, teleport, udholdenhed og genindlæsningstid. Du kan også ændre dit standardvåben fra evnesiden.

Lignende IO-spil

Ev.io er en del af en ny generation af browserbaserede online FPS-spil. Disse gratis skydespil er ofte taktiske, tempofyldte og inkluderer nærkamp. Andre populære io-spil i denne genre inkluderer Shell Shockers og Krunker. Disse gratis browserbaserede skydespil har samme grundlæggende gameplay, men med deres egen unikke stil. Gennemse vores FPS-spil for mere!

Udgivelsesdato

Januar 2021

Platform

Webbrowser

Gameplay-video

Reklame
Reklame
Reklame
Reklame
Reklame
Reklame