Logo CrazyGames.com

Ev.io

Bedømmelse:
9,3
(135.612 stemmer)
Udgivet:
juli 2021
Sidst opdateret:
december 2022
Teknologi:
HTML5
Platform:
Browser (desktop-only)

Ev.io er et multiplayer FPS-spil, der foregår i en futuristisk arena. Spillet har taktisk banedesign, der minder om Halo, Destiny og Quake. Du har forskellige våben og evner, som kan bruges til din fordel på slagmarken. Klik for at springe direkte ind i kampen!

Hvordan man spiller

For at spille Ev.io skal du blot klikke for at blive tilfældigt tilføjet til et spil. Du vil kunne spille i free-for-all deathmatch- og team deathmatch-spil.

Levels

Der er forskellige science-fiction-inspirerede baner i Ev.io. Brug den futuristiske arkitektur taktisk til din fordel. Dobbelt- og tredobbeltspring for at nå højt op og overrask dine modstandere med et angreb fra oven.

Våben

Der er en række våben i Ev.io. Du har tre mulige standardvåben. Se nedenfor, hvordan du ændrer dine standardvåben. Når du er i spillet, er der våben spredt rundt omkring på kortet på bestemte steder. Der er snigskyttegeværer, raketkastere og andre våben, der kan give dig en fordel.

Færdigheder

Ev.io har et simpelt abilities-træ, der dækker springhøjde, ammunition, teleport, stamina og genladningshastighed. Du kan også ændre dit standardvåben fra abilities-siden.

Sammenlignende IO-spil

Ev.io er en del af en ny slags browserbaserede online FPS-spil. Disse gratis skydespil er ofte taktiske, hurtige og byder på nærkamp.

Andre populære io-spil i denne genre omfatter Venge.io og Krunker. Disse gratis browserbaserede skydespil indeholder det samme centrale gameplay med deres egen unikke stil. Gennemse vores FPS-spil for at finde flere!

Udgivelsesdato

Januar 2021

Platform

Web-browser
Reklame
Reklame
Reklame
Reklame
Reklame
Reklame